Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Progeszteront túl lehet...

Progeszteront túl lehet adagolni? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Ha a kismama kap progeszteron pótlást ugy hogy eleget termel a szervezete magától is akkor abból lehet gond? Vagy ugy van hogy sosem árt egy kis pótlás? PCOS vagyok igy eleve nagyobb az esély a vetélésre és 4 éve várunk babára és nem szeretném ha ezen mulna esetleg és ugy gondolom nem árthat egy kis pótlás az első pár hétben. Vagy mindenképp kell elötte progi ellenörzés vérből? Én ugy látom bármi kis tünetre rögtön azt adnak a kismamáknak hogy szedje csak, ezért gondolom hogy sokat talán nem árthat. Lombik és inszem mellett is kap mindenki biztos ami biztos alapon.

2013. aug. 16. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
PCOS/IR-rel estem teherbe. A dokim "csak úgy a biztonság kedvéért" írt fel utrogestant (nem néztünk progi szintet), 14. hétig használtam, 3x2 hüvelykapszulát. Nekem azt mondta, hogy ha sok van, nem árt, ha kevés, akkor komoly gondok lehetnek. Minden rendben volt. Most léptem a 27. hétbe.
2013. aug. 16. 10:21
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2013. aug. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!