Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A progeszteront túl lehet...

A progeszteront túl lehet adagolni?

Figyelt kérdés

Krémet is kapok, és 2*2 Utrogestant kell használnom, de annyira rövid a luteális (?) fázisom ( 13. ciklusnapon repedek, és 22 napra jön meg), hogy szerintem 3*2 kellene minimum.

Gondoltam kipróbálhatnám míg eljutok vérvételre.

2013. máj. 17. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az orvos jobban ért hozzá, nekem 3x1 volt az adagom és az bőven elég volt. Szerintem túladagolni nem lehet, de nem hiszem, hogy ez olyan dolog amivel magán úton kellene kísérletezned.
2013. máj. 17. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 4 éve szedtem, mikor terhes voltam. Azt mondta az orvosom, hogy nem lehet túladagolni. A szervezet annyit használ fel amennyire szüksége van.

Vetélés ellen kaptam.

2013. máj. 17. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de én annak idején vetélés ellen kaptam és azért kellett csökkenteni az adagot mert úgy már nagyon sok volt a progreszteron és eszméletlen rosszul voltam.
2013. máj. 18. 06:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én is azért kapom, hogy az esetlegesen létrejött terhességet védje, még a pozitív teszt előtt.

Egyszer már sajnos a betöltött 5. hét előtt elveszítettem egy terhességet, de mivel az első volt, még nem nagyon firtatták az okát.

A lényeg hogy ártani nem tudok vele a babának -ha ott van. Köszönöm!

2013. máj. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.