Mi van egy Felicitas szülésfelkészítő csomagban, és hogyan tudom átvenni?
1 cumi, egy popsikenőcs minta és rengeteg lejárt újság.
2 éve még volt bent pluszban mosópor minta, tea minta, avent via pohár.
Szia
csak viszed a kupont és átveszed, vagy legalább is én így voltam egy herbáriában
volt 2 cumi
1 popsi kenőcs minta
egy pelenka
pár db tea
és 3 vagy 4 db újság
Szerintem vedd át nyugodtan veszíteni nem veszítesz semmit.
OFF.
Honnan szerzitek a kupont?
Amikor az első gyerekemmel voltam terhes, a gondozóban kapott újságból kellett kivágni a kupont, de most nincs benne semmi.
Én is a védőnőtől kaptam a legelső találkozásunkkor. De az oldalukon utólag is letudod tölteni a kupont, ha jól láttam.
Itt azt írja kérd a védőnődtől, ha nem kapod meg akkor írj nekik a problémádról. Szóval a netes kupont nem fogadják el.
Tegnap átvettem! Leadtam a kupont és még a kis könyvemet sem kérték el már adták is a csomagot. (a hasam alapján kb. 4-5 hetes terhesnek nézek ki éppen csak most kezd látszódni, hogy babát várok) Szóval gond nélkül kiadták a csomagot.
Tartalma
- 1 db pempers pelenka
- 1 mam cumi
- 1 nuk cumi (még jó, hogy úgy tervezem nem adok a gyereknek cumit, és hogy ne essek bűnbe nem is fogok itthon tartani egy darabot sem, ennyit a tervekről)
- 1 csomag kb. 5 db 2 fél Mecsek tea (nem tudom mi a két tea között a különbség az nem derül ki, gondolom más ízesítés lehet)
- 1 márciusi baba magazin
- Mam termék katalógus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!