Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Duphaston szedése jobban...

A Duphaston szedése jobban megindítja a vérzést?

Figyelt kérdés
Barnázásra kaptam. De közben az első szem szedése után elkezdtem görcsölni is és vérezni. A dokim azt mondta a vizsgálatkor, hogy a vérzés a méhből jön.
2009. okt. 28. 07:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8 hetes
2009. okt. 29. 06:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok:)

Én a 12.héten kezdtem barnázni(vérezgetni), de a 16. hétre már elmúlt:) A duphaston szedését csökkentett adagban kellett abbahagyni és 2 hetente hívott az orvosom kontrollra. Sokat kellett pihennem. Áprilisban gyönyörű, egészséges kislányom született:):):)

Boldog babavárást:):)

2009. okt. 29. 08:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, holnap délelőtt van! Mi volt az orvosnál? Szotíok ám nagyon!
2009. okt. 29. 09:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Gáz volt. nincs szívhang és állítólag, ha számszakilag nézzük akkor 11 hetes lennék. Még egy hétig szednem kell a Duphastont és utána megint UH, ha ott sincs javulás, akkor missed ab.
2009. okt. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!