Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenne egy kérdésem a sok...

B.Nikol kérdése:

Lenne egy kérdésem a sok magnézium szedőktől?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő! Akik sok magnéziumot szednek (magnerot, magnesii citrici stb.:) a koraszülés veszélye miatt. Azokban nem merült-e fel, hogy ha bármi probléma lenne a terhesség harmadik szakaszában, akkor ezmiatt a sok magnézium miatt nem indulna be a szülés, hogy még a kicsi megmenthető legyen?! Nincsen semmi bajom, jól érzem magam! 31 hetes vagyok! Napi 4 magnesii-t szedek, mert a fiam koraszülött volt, illetve 2100 a méhszájam! Van átlátszó folyásom, semmi szag és nem is viszket! Csak ha lenne egy fertőzésem, ami felszállhat a kicsihez akkor beindulna a szülés vagy nem a magnézium miatt?! Köszönöm a válaszokat előre is!
2013. aug. 14. 09:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Végig szedtem hatalmas nagy dózisban+egyéb kifejezetten görcsoldó gyógyszert is kellett mellé szednem, mert a 11. héttől kezdve véreztem és görcsöltem. A 39. héten megindult a szülés a gyógyszerek "ellenére" is. Addig a magnézium és a görcsoldó megakadályozta a koraszülést:)
2013. aug. 15. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!