27 hetes vagyok, és még nem rúgott nagyot a pici. Normális ez?
Figyelt kérdés
Kis lusti fiacskám lakozik odabent, és csodálkozom rajta, hogy mindenki mondogatja, hogy neki így- meg úgy fájt amikor rúgott vagy mocorgott a babája. Én meg szinte alig érzem. Normális ez? Vagy valami nem lehet rendben vele?2013. aug. 14. 06:18
1/2 anonim válasza:
szerintem normális, ettől még nem lusta :) nekem volt olyan, hogy mondtam is a dokinak, ez 22-24 hetesen lehetett, ma nem tudom, mit fog látni, mert nagyon lusták, erre elkezdte az UH-ot, és összevissza ficánka volt, csak épp én nem éreztem
ne aggódj amúgy, nekem most a 30. hétre lett olyan ,hogy néha már tényleg fáj, eddig nem
30 hikm
2/2 anonim válasza:
eljön az idő, mikor akkorát rúg, hogy felszisszensz :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!