A Duphaston tabletta és a Rutascorbin elmúlasztja a barnázást?
Figyelt kérdés
ma ezeket írta fel a dokim. Ki kapott már ilyen gyógyszert és miért? Mi volt a panasz, amiért felírták? És milyen tapasztalatotok van ezzel? Most 30 mm-es a baba. remélem átvészeljük!!2009. okt. 27. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szia!Én szedem a duphastont,tulajdonképpen nem tudom miért irták fel,volt egy vérömlenyem ami a 9.hétre eltünt.Akkor volt pici vérzésem.Most vagyok 11 hetes,még 1 hétre való gyógyszerem van,amit fokozatosan csökkentek,mielőtt elhagyom.Nekem megnyugtató volt szedni a gyógyszert,lehet semmi bajom nem lett volna ha nem irják fel,de ártani nem árt:-))
2/3 anonim válasza:
Én a rutascorbint szedtem. Nekem nem volt panaszom, a dokim mondta, hogy ez az esetleges vérzés megelőzésére jó.
Remélem minden ok lesz veletek. Hány hetes vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is ezt írták fel 8 hetesen. Sajnos nekem nem segített. Elveszítettem a babát. De te feküdj sokat, és ne idegeskedj!! Akkor biztosan átvészeled! Engem még csak ki sem írt a doki. Szorítok!
2009. nov. 23. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!