Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori az egyetemre...

Mennyire gyakori az egyetemre járó,25 év alatti kismama ismerősi körödben?

Figyelt kérdés
Én ebben a cipőben járok, de senki ilyet nem ismerek sajnos. Elég egyedül érzem magam sajnos.
2013. aug. 12. 19:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na azért vagyunk így jó páran :) Én sajnos a suliban senkit nem ismerek ilyen cipőben és eléggé űrlényként néznek rám, egyrészt a korom miatt, másrészt nem gyakori eset, harmadrészt sok tanár úgy áll hozzá, hogy Te sem leszel kivétel, rád is ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Emiatt kicsit kétségbe estem :( Tudom, nem akarok emiatt könnyebben előrébb jutni, de jó lenne csak vizsgákra bejárni a kicsi mellől, így is épp elég lesz.
2013. aug. 13. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Én már ugyan lediplomáztam 2 éve, de elsőévesként lettem várandós. Egy évet halasztottam, levelezőn fejeztem be. No para:)
2013. aug. 13. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:

szia

tanítóképzőbe járok

22é,32hkm

2014. okt. 28. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:
én évfolyamomon 2 ilyen is van, másodévesek nappalisok vagyunk gyógypeden.
2014. okt. 28. 15:34
 15/20 Kávétejszín ***** válasza:
25 éves vagyok, már szültem és végeztem, de nagy pocakkal voltam államvizsgázni. :) Nappalis voltam. :)
2014. okt. 28. 15:35
 16/20 Kávétejszín ***** válasza:
Ja, és tanítóképzőbe jártam. :) Tavaly végeztem. :)
2014. okt. 28. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Te sem leszel kivétel, rád is ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Emiatt kicsit kétségbe estem :( Tudom, nem akarok emiatt könnyebben előrébb jutni, de jó lenne csak vizsgákra bejárni a kicsi mellől, így is épp elég lesz."

Ezért ér sokkal kevesebbet gyerek melletti diploma. Mindenkinek könnyebb lenne negyed annyit teljesíteni ugyan azért.

2014. okt. 28. 15:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Jelentem én is itt vagyok!Novemberben töltöm a 25-öt és most államvizsgázok jogon(levelezőn) .Igaz még nagyon fiatal kismama vagyok :)
2014. okt. 28. 17:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia, én tavaly nyáron végeztem gyógytornászként 7 hónapos terhesen, 24 évesen. A fősuli alatt nálunk különösen sokan házasodtak ill. vállaltak gyereket, többükkel tartom azóta is a kapcsolatot, rajtuk kívül az egyik barátnőm is babát vár és még egyetemre jár! Lehet, Te nem olyan körökben mozogsz, de elég sokan vannak így manapság! Boldog babavárást!
2014. okt. 28. 17:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is jelentkezem.

Nekünk meglepi baba volt, 21 éves másodéves voltam a főiskolán mikor terhes lettem,április végén született a fiam addig szépen levizsgáztam mindenből,majd szeptemberben kezdtem az új évet,egyéni tanrenddel,1 évet csúsztam de már meg van a diplomám :-)

25L

2014. okt. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!