Miskolcon a Szent Péteriben fogok szülni, leírnátok mindent a szülésről?
Szia!
Amit az első válaszoló írt butaság. A 8 kisbaba aki meghalt, mind nagyon kis súllyal született koraszülött volt. Ha ne adj Isten a tiéd is korábban érkezik, de pl. átmész a Semmelweisbe, onnan is a GYEK-be fogják vinni a babát, mert ott van koraszülött és újszülöttpathológiai ellátás. De az esetek után biztos, hogy még jobban oda fognak figyelni.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Én is ott szültem, mindennel meg voltam elégedve. Nekem volt fogadott orvosom, és császárral szültem (farfekvés miatt), szóval sokmindent így nem tudok Neked mondani. Mikor bementünk megvizsgált az ügyeletes orvos, felvette az adatokat, kérdezett egy csomó mindent, a szülésznő előkészített. Feltették az nst-t, megvártuk míg beér a dokim. Aztán mentünk a műtőbe. A szülésznő, a műtőben akik ott voltak, aztán a gyermekágyas osztályon a nővérkék, mind nagyon kedvesek voltak. Bent csak kórházi hálóingben lehetett lenni, de mindig adtak tisztát, ha kértem. A babának vinni kell pelenkát és popsitörlőt. Az ebéd számomra ehetetlen volt, de úgyis hoztak be a látogatók mindig valamit.
Szóval én személy szerint tudom ajánlani Neked a Megyei Kórházat, nagyon jó orvosok vannak, én ezért választottam ezt, és nem a Semmelweist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!