Cukorbeteg kismamik! Lehet fogyasztani az alábbi dolgokat?
Korpovit keksz mehet, mandula, mogyoró, dió stb is, persze beleszámolva a napi ch adagba (bár én nem tudtam volna annyi mandulát megenni egyszerre), sőt minden olyan sós sütemény mehet (pogi, sajtostallér stb) amik nem tartalmaznak ugye cukrot, de ezeknek is van ch tartalmuk.
Én ha édesre vágyom, megeszek egy norbi rudit, norbi somlóit, de most is pl. egy normál krémtúrót ettem, pedig abban is van cukor. Normál pöttyös túrórudinak sem tudok ellenállni. Jégkrémből pedig az alexandrás túró icet szoktam kajtatni, mert nem mindenhol árulnak.
Ha szereted a kakaót, nekem most fogyott el egy candereles kakaópor egy dobozzal, azt ittam másfeles tejcsivel. 3 dl-re 19 g ch-t számoltam.
Sokan tiltják az édesítőt, de muszály néha azt használni, ha nem akarsz állandóan cukorral bűnözni. Nyilván nem kilószámra megy.
Ja, és nekem a nagy kedvenc: aktívia natur joghurt, zabkorpa, édesítő folyadék pár csepp és fahéj.
Sok sikert és kitartást!
35 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!