Fehéres folyásom van, krémes állagú, nem viszket, normális? 20km (kicsit több, mint volt).
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 12:16
11/16 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló. (nem tudom mi is volt pontosan a diagnózis de) rózsamézbe mártott tampont kellett alkalmaznom. Hála istennek hamar elmúlt.
12/16 anonim válasza:
szia. nekem is volt. pénteken el mentem vele dokihoz. nekem sem volt büdi, nem viszketett, de azért megnézettem, és azt mondta a doki, hogy enyhe gombás fertőzés, csak sokan erre azt mondják, hogy normális, pedig kellene vele foglalkozni, mert valamitől csak ott van....én Candibene kúpot kaptam, este egy kúp, 6 napig kell, most tartok a 4. napon, de már az elsőnél nem volt folyás. plusz felírt Candibene krémet, ha esetleg viszketne, de szerencsére nem viszket. úgyhogy menj dokihoz...ha nem mond semmit, irattasd fel ezeket, mert hidd el elmúlik tőle, és csak úgy nem folyik senki, terhesség előtt, közben vagy után folyhat valaki, ez enyhe gomba, amit jobb idejében kezelni, mint későn....30 hetes km
13/16 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, h ha ugye nem büdi meg ilyenek akkor semmi baj.
A folyás mennyiség meg változhat, sőt lehet víz szerű és krémesebb is, fehéres vagy sárgásabb.
14/16 anonim válasza:
Én is így voltam, bár én éreztem vmi változást szagban. Erőszakoskodtam az orvosnak, h biztos valami candida, de nem hitt nekem. :) azt mondta, a terhességtől megváltozik a hüvely baktériumflórája. Ameddig terhes voltam nem írt fel semmit. Elsőő 12 hétben nem lehet. vetélés után írt fel 6db tejsavbaktériumos kúpot, ami visszaállítja a ph-t. most ismét terhesen biztos megint több a hüvelyváladékom, csak nem tudom, mert tömve vagyok progeszteron kúpokkal, ami büdösebb minden folyásnál. :S :) úgyh csak örülj, h nincs szagod. :)
15/16 anonim válasza:
Lányok!Hallottatok már az anionos tisztasági betétről?Képzeljétek,nekem is elkezdett picit több folyásom lenni,sőt már kicsit viszketett is.Valaki ajánlotta nekem ezt a betétet,ami természetes hatóanyagú,és amúgy már hiába kentem a canestennel,nem igazán akart elmúlni.Rendeltem ilyen betétet,és szinte azonnal megszüntette.Nézzetek utána.
16/16 anonim válasza:
Én 3 hetes vagyok és elég sok folyásom van!Hol fehér hol sárga,de semmi gombát vagy fertőzést nem találtak!azt mondta a dokim ez normális és,hogy a kamillás fürdés jót fog tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!