16+5 hetes km vagyok. Tegnap óta tapasztalom, hogy bővebb krémes folyásom van, nincs szaga. Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 17:22
1/5 anonim válasza:
Szia! ilyen fehér színű? mert ha igen akkor teljesen normális! :) nekem már a 14. héttől van folyamatosan hol ilyen fehér, hogy vízszerű váltogatják egymást :) és egyre több mennyiségben, de ennek így kell lennie :)
18h km
2/5 anonim válasza:
Terhesség alatt ez sajnos teljesen normális. Nekem is van már szinte az eleje óta, elég kellemetlen úgy hogy én ilyen kis mini tisztaságit használok. 31 hetes km
3/5 A kérdező kommentje:
Igen fehér színű. Akkor megnyugodhatok, nincs baj?
2010. máj. 14. 17:28
4/5 anonim válasza:
hol vízszerű - ezt akartam írni :) elírtam :)
5/5 anonim válasza:
Második vagyok! Szerintem megnyugodhatsz, de az orvosod biztosan látja majd vizsgálatnál és ha valami természetellenes akkor biztos szól és kapsz kúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!