Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes ksimama vagyok....

16 hetes ksimama vagyok. Előbb pisilésnél ilyen sárga pici nyulos valami volt a wc papiron. Nincs baj ugye? Másik kérdés hogy "húz"a hasam feszül ez normális?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 11. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt így nem lehet megmondani!

De általánosságba: Ha nem "Szagos" véres akkor nincs baj.

Ha véres,barnás akkor rögtön doki,ha "szagos"akkor is mert fertőzésre,gyulladásra utalhat!!

Húz a hasad?Nem tudom mit jelent pontosan.De ha feszül,kicsit görcsöl(megjegyzen KICSIT)akkor az nem probléma,hiszen nő az embrió,tágul a méhed,nyúlnak a szallagok.36hkm

2013. aug. 11. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem inkább keményedik? Mert akkor orvoshoz mennék.
2013. aug. 11. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A sárga picit nyúlós valami lehet folyás (nekem mindhárom terhességemnél végig ilyen folyásom volt/van, és semmi gondot nem okozott). Húz és feszül: úgy érted, hogy nyúlnak a méhszalagok? Vegyél be nagyobb dózisú magnéziumot, és pihenj ilyenkor. Ha keményedés, akkor egy kisebb területen - vagy akár az egész hasad is - kemény lesz. Szerintem az nem összetéveszthető a "húzással" - szintén tapasztalatból írom.

Ha mész dokihoz, azért mindkettőt említsd meg, de szerintem egyik sem gond.

2013. aug. 11. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Par hete nekem is sargasra valtott a folyas (feherbol), de igy is csak 3-4 naponta jelentkezett. A doki azt mondta gomba. En nagyon ketelkedtem, mert regebben volt mar gombam, viszketett, mint az orulet - most egyaltalan nem. A doki felirt kupot megis gombara es a sarga folyas teljesen eltunt, szoval igaza volt... A gomba egyebkent nem veszelyes a terhessegre, de azert ki kell kezelni!
2013. aug. 11. 12:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

nem vérzek nem görcsölök csak olyan furi érzés van a hasamba máshogy nem tudom leirni nem keményedek...volt máskor is már ilyen...

Azota sincs olyan csak az a pici eárga volt 1x a wc papiron kedden megyek dokihoz megemlitem neki...

2013. aug. 11. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Én azonnal magnéziumot szednék a helyedben!
2013. aug. 11. 13:23
 7/11 A kérdező kommentje:
na jol rám lett ilyesztve.(((
2013. aug. 11. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi baj, ez tuti! Tudom mi ez az erzes, nem lesz komoly, a doki megoldja! Lazits egy kicsit! ;-)
2013. aug. 11. 19:19
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi igyekszem megnyugodni.)
2013. aug. 11. 22:26
 10/11 anonim válasza:
Szerintem sem kell aggódnod a pocak feszülés miatt! 16 hetes kismama vagyok én is és nekem is nagyon húzódott, feszült az elmúlt napokban. De azt mondta a dokim, hogy nő a poci, ezért van! És tényleg látványosan nőtt!:) Szóval kár volt annyit izgulnom, meg aggódnom! Nyugalom, minden rendben lesz!:)) Sok sok magnézium, nekem ez rengeteget segített!
2013. aug. 13. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!