Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok és trombozis...

Moncsicsi91 kérdése:

Terhes vagyok és trombozis veszélye miatt kell injekciozno magam, Clexane 0,2essel! Mindig este szoktam beszurni, de tegnap elfelejtettem! Most mit csináljak, szurjam be most?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd fel a kórházat vagy az ügyeletet ott biztos segítenek. Szerintem most ne ad be ha nem inkább este add be egy kicsit előbb mint szoktad. Nem lesz semmi baj! De jobb lenne dokit megkérdezni.
2013. aug. 11. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
beadod mikor következne, csak kicsit hamarabb....semmi baj nem lesz!
2013. aug. 11. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok, hány kg vagy, h csak 0,2-es kell? nekem 0,4 kell.....szülés előtt neked is abba kell hagynod a szúrást? neked mit mondtak?
2013. aug. 11. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:
56kg vagyok, de ez szerirntem nem számit!én 24 hetes terhes voltam(addig minden rendben volt)mikor bekerultem korházba, másnap pedig meg kellett szulnom a fiam, de már halott volt! Trombozist kapott bennem, az orvosok nem tudják mitol, csak annyit mondtak, hogy 10000bol 1! most megint terhes vagyok, megint minden rendbe. mindenre ki lettem vizsgálva, az elso héten én is 0.4el szurtam, de mivel minden ok elég a 0.2 is!
2013. aug. 12. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Jujj, ez nagyon szomorú! De rendben lesz minden, ne aggódj! Én bármikor szülhetek, de azt mondták ha érzem h jön a baba abba kell hagyni...! Egész éjjel görcsöltem, reggelre elmúlt, na most akkor mi legyen? Szülök nem szülök, szúrjak ne szúrjak? Nagyon nehéz! Napok óta azt csinálom, h a 0,4-es ből kinyomom a felét, és kb. 0,2-t beadok a biztonság kedvéért! Lehet h butaságot csinálok, de honnan tudjam mikor szülök, és h mikor ne adjam be? azt nem merem, h napokig semmit!Te erre kaptál megfelelő tanácsot?
2013. aug. 13. 11:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, persze hogy kaptam! Nekem minden nap kell szurnom, még szules után 6 hétig, nem szabad(na) kihagynom. és minden 6 hétbe vizsgálják a vérem.
2013. aug. 15. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!