Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek rózsaszín...

Volt valakinek rózsaszín vizelete terhesség alatt? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rózsaszínes a vizeleted, akkor sürgősen menj orvoshoz.

Nekem most pont az, bár nem vagyok terhes, viszont fel vagyok fázva és az a rózsaszín a vizeletemben, az vér volt. Baktériumot, gennyet még nem találtak benne, de kaptam gyógyszert. Nekem már fájdalmas is volt a pisilés.

2013. aug. 10. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem terhesség nélkül is volt ilyen, vesekő miatt... Nem játék, most is van kövem, várandós is vagyok, figyelni kell nagyon, és rögtön orvos, vagy ügyelet, nehogy nagyobb baj legyen!
2013. aug. 10. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:
nézte a védőnő,volt benne egy kis vér,de uh,n nem láttak semmit a dokinál,babával nincs gond,terhesség előtt fájt a derekam,akkor is nézték,de nen találtak vesekövet,akkor is mutatta a tesztcsík a vért már.minden vizsgálat negatív volt,hétfőn felhívom az orvosom azért.
2013. aug. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!