SEGITSEG mikor csinaljak tesztet?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjojjon,de meg nem jott,es mar nem is erzem jelet annak hogy egyaltalan megfog-e....a terhessegi teszten azt irja hogy mar a 6-ik naptol a megfoganastol 99%-os eredmenyt ad,es ugy irja hogy a nap barmelyik szakaban elvegezheto.Akkor most megcsinalhatom,vagy jobb lett volna reggel,hogy elso pisilesbol.2013. aug. 9. 09:43
1/9 anonim válasza:
már csinálhatod most, de az a 6. anp erős tulzás. a legerösebb tztek is csak 10. maptól mutathatnak pozitív eredményt.
2/9 anonim válasza:
Nekem az elmaradt menstruacio napjan a dmben kaphato xepil teszt halvanyan ugyan, de kimutatta a terhesseget.
33hkm
4/9 anonim válasza:
"6-ik naptol a megfoganastol 99%-os eredmenyt ad"
Itt valamit félre néztél.
Megtermékenyülés után 6 nappal még el sem érte a méhet...
5/9 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam....negativ lett.:-(
2013. aug. 9. 10:20
6/9 A kérdező kommentje:
Ugy irta hogy a megtermekenyules 6-ik napjatol.lehet en fogalmaztam rosszul.
2013. aug. 9. 10:22
7/9 anonim válasza:
akkoris korai lenne még, mivel akkor kezdkb beágyazórni, de ez nem a te hibás hanem a teszt készitőké mivel fals információkat irnak csak azért hogy az ö terméküket vegyék meg. Gondolj bele lombiknál amikor már egy pár napos embriót ültetnek vissza akkor van legfeljebb 6. napon vérből tesztelve, nem is viezeletből.
8/9 A kérdező kommentje:
Hat,ahogy szamoltam,mivel azota nem voltunk egyutt a ferjemmel,mert sajnos osszeszedtem meg 1 gombat is,az egyuttletunk ota eltelt 17-19 nap,mert nem tudhatom abbol az egyuttletekbol melyik nap fogant,ha fogant.Ma kellett volna megjonnie,de meg semmi.Turelmetlen voltam,ezert kerdeztem hogy megcsinalhatom-e most is,nem elso vizeletbol...mert a teszten azt irta a nap barmelyik szakaban elvegezheto.
2013. aug. 9. 10:45
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg beágyazódást érthet "megtermékenyülés" alatt, vagy nem tudom, de a megtermékenyülés után 7-12 nap, mire bevándorol a méhbe és ott beágyazódik. A beágyazódást követően 2-3 nap, mire termelődik annyi HCG hormon, amit a teszt kimutat.
Leggyorsabb esetben 7 nap alatt beér és 2 nap múlva van elég HCG, ez tehát minimum 9 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!