Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek csináljak tesztet,...

Szerintetek csináljak tesztet, ha igen mikor?

Figyelt kérdés

Mikor megszületett a lányom, utána soha nem volt rendszeres a menzim. Ő 11 hós koráig szopizott, utána a Cerazettét szedtem még 1 hónapig, aztán abbahagytam mert terveztük a kistesót, abbahagyás után 3 napra megjött, aztán terhes lettem az ikrekkel, úgyhogy nem állt be, nem volt rá ideje se.

Az ikrek 1,5 évesek, másfél hónapja nem szopiznak lassan, bár az egyik egy hete kérte kérszer, de azóta se. Most is összevissza jött meg, először mikor 1 évesek voltak, aztán meg volt hogy 10 napra, volt hogy 40-re. De most hogy nem szopiztak, megjött egyszer, aztán 13 napra (rendesen 6 napig volt), most meg már 31 napja semmi. Ma kicsit fájr a hasam alja, meg bal oldalon, de még nem jött meg. Még belefér ez, hogy nem szopiznak és rendszertelen, vagy terhes lehetek, vagy más is lehet? Tesztelni érdemes, és mikor? Már több mint egy hete voltunk együtt a férjemmel, ha ez számít a kérdésben, és a gyógyszert nem felejtettem el soha bevenni.

2012. márc. 2. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos ami biztos teszteljél. Egy nőgyógyász biztosan megnyugtatna.
2012. márc. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!