Ebben a melegben hideg vizes torolkozot rakok a hasamra, nem lesz ebbol baj? 33khm
Szia. Én ugyanégy hűsítem magam. :) Úgy élvezi, mozog is rendesen, ha rárakom :)
30hkm
Szia.
A tv-ben egyszer egy nőgyógyász erről beszélt,hogy óvni kell a pocakot a melegtől is meg a hidegtől is.Ugyan úgy kell védeni,mint bármilyen más testrészünket,mert attól,hogy a baba magzatvízben van,az is fel tud melegedni és le is tud hűlni!!
Úgyhogy én azért a pocakomra nem tennék hideg vizes törölközőt!!Inkább tedd a gyakadba,az is van olyan jó.
3 és fél hós baba anyukája
Én pár hete a Balcsinál nyaraltam és egyszer belementem a vízbe úszni. Hidegnek éreztem, de akkor jól esett. A babócám azonnal rugdosni kezdett, de hogy ez a tetszés vagy nem tetszés jele, azt nem tudom.
Viszont utána egészen estig jöttek a jóslók és keményedések... Többet nem mentem be! Azóta sem hűtöm a pocimat, én is inkább zuhanzok vagy a többi testrészemet hűtöm. Szóval szerintem csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!