Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebben a melegben hideg vizes...

Ebben a melegben hideg vizes torolkozot rakok a hasamra, nem lesz ebbol baj? 33khm

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én ugyanégy hűsítem magam. :) Úgy élvezi, mozog is rendesen, ha rárakom :)

30hkm

2013. aug. 8. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
én is így szoktam , az én babám is élvezi, rúgdos egyből :-) Nem hiszem h baj lenne 34hkm
2013. aug. 8. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, mostmar megnyugodtam :)
2013. aug. 8. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 26 hetes vagyok és a pocakomra nem szoktam tenni, de karomra, lábamra, hátamra igen. Valamint naponta 2-3 alkalommal lezuhanyzok vagy beülök 10 percre hideg vizes kádba. Szerintem semmi baja nem lesz a babának ettől, csak én vagyok ilyen aggódós.
2013. aug. 8. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

A tv-ben egyszer egy nőgyógyász erről beszélt,hogy óvni kell a pocakot a melegtől is meg a hidegtől is.Ugyan úgy kell védeni,mint bármilyen más testrészünket,mert attól,hogy a baba magzatvízben van,az is fel tud melegedni és le is tud hűlni!!

Úgyhogy én azért a pocakomra nem tennék hideg vizes törölközőt!!Inkább tedd a gyakadba,az is van olyan jó.

3 és fél hós baba anyukája

2013. aug. 8. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
nos , ha napi többször zuhanyzunk az is ártalmas hiszen a baktériumokra hajlamosabb leszel mert leáztatod magadról a jó bacikat is , na mármost , mindenki úgy hűti magát ahogy akarja ami jólesik nektek az jólesik a babának is ne felejtsétek el:-)
2013. aug. 9. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pár hete a Balcsinál nyaraltam és egyszer belementem a vízbe úszni. Hidegnek éreztem, de akkor jól esett. A babócám azonnal rugdosni kezdett, de hogy ez a tetszés vagy nem tetszés jele, azt nem tudom.

Viszont utána egészen estig jöttek a jóslók és keményedések... Többet nem mentem be! Azóta sem hűtöm a pocimat, én is inkább zuhanzok vagy a többi testrészemet hűtöm. Szóval szerintem csak óvatosan!

2013. aug. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!