Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok kismama boltot...

Ajánlanátok kismama boltot Pesten, esetleg Gödöllőn?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ruhát akarsz venni?

Én szinte minden ruhámat Pesten a Barros utcában (kórházzal szemben) levő kismamaboltban vettem. Annó egész jó választék volt és nem is volt nagyon drága. De egész csini ruhák vannak a C&A-ban is.

2009. okt. 26. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

ruhák v kiegészítők érdekelnek inkább?

Gödöllőn a Tesco melletti StopShop-ban van C+A (jó ruhák), meg szintén itt van Müller Drogéria is, ami sztem tök jó: pl melltartóbetét, teák, kencék, táplálék-kiegészítők stb

DM (Kossuth u) meg Rossamann ( Szabadság tér, áruház)is van.

A Kossuth u-ban meg van egy korrekt kismami+baba bolt: "Várlak" néven. Itt valamivel drágábbak a kismamaruhák mint a cC+A-ban, de a tulaj nagyon rendes és lelkiismeretes, megpróbál beszerezni mindent amit kérnek.

Van egy bababolt még a Palotakert lakótelepen, itt nincs mamaruha, csak melltartóbetét stb, de itt lehet beváltani a Felicitas-ajándékcsomag kuponját.

2009. okt. 26. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen elsősorban ruhák érdekelnek.
2009. okt. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!