Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kivanok semmit es nem is...

Nem kivanok semmit es nem is akarok enni?

Figyelt kérdés

Mar regota tart ez az allapot, tehat nem csak a nagy melegtol van.

15. hetben jarok es eddig odabent minden rendben van az orvosok es a leletek szerint.

Alig eszem valamit egy nap. A fot etelt nagyon ritkan tudom a torkomon lenyomni. Tobbszor volt emiatt mar hanyingerem, ami a teljes etel visszakoszonesevel jart.

Ha egy felvagottas zsomle lecsuszik egy nap, akkor nar csoda tortent.

De elofordult mar a napokban, hogy semmit sem ettem egesz na.

Csak vizet ittam vizzel

Epp ezert szedek rengeteg vitamint es kismama vitamint is.

A dokinak mondtam mar, mire kozolte, hogy: legalabb lemegy a felesleg!"

Lanyomtol maradt egy +20 kilo rajtam, de ez azert nem "mentseg".

2013. aug. 6. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy uszodaba es faraszd le magad,mozogj majd menj elegy igazán jo cukraszdába...ha ott se jön meg a kedved halott ugy.
2013. aug. 6. 15:14
 2/4 Milagros ***** válasza:
Ha van mar egy gyereked, akkor van tapasztalatod benne. Tobbszor probalj keveset, tudkm h nagyon szar, de igy tudod kontrollalni! Ne vard meg ameddig szarul leszel nagyon. Ha csak ugy megy akkor fel orankent orankent egy harapas! De ha nem eszel orakig, aztan probalsz enni, nem is fog sikerulni. Mindig tobbszor keveset! Es hideg vizet azt iszogasd esetleg facsarj bele citrom levet:) gratulalok a kisbabadhoz! Sajnos ezeken vegig kell menni ertuk! A terhesseg nem betegseg ahogy mondjak a nagy okosok, de amikor olyan nagyon szarul vagy, h sokszor levegot venni sem tudsz, akkor nem hiszem h ez a helyes kifejezes. Boldog baba varast!!!!! :))
2013. aug. 6. 17:01
 3/4 Milagros ***** válasza:
jah, es uszodaba semmi felekeppen!!! Ne hogy mar osszeszedj valami fertozest!!! Ezt nem is ertem kedves elso. Mindegy a lenyeg kerdezo, hogy vigyazz magatokra!! :) ha tudsz narancs levet igyal reggel, persze 100 % amit te facsarsz ki.. persze ha talalsz :) Az is jo, talan meg az etvagyadon is segit!! Nekem bejott! Es sokszor csipegess haztartasi kekszet, h mindig legyen benned valami.
2013. aug. 6. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:
azért többször keveset enni kell. Leeshet a vércukrod! Akkor pedig biztos kórház, infúzió.
2013. aug. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!