Tetoválás terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy áldott állapotban vagyok, viszont már jó ideje le van beszélve nekem egy tetoválás.Mondjam le?Lehet hogy butaság, de ha egy sérülés meglátszódik a magzaton, akkor a tetkó is látszódhat?Aprót szeretnék a tarkómra.Vélemények???2009. okt. 25. 19:54
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan csiánáltasd meg, semmi nem fog látszódni a babádon. Ez csak babona.
:D
2/10 anonim válasza:
Hát pedig nem lehet. Nem azért, mert látszik a babán, hanem a fertőzésveszély miatt. Nekem sem csinálták meg. Amúgy szalonban dolgoztam mint piercer. Piercinget sem lehet szúrni terhes nőnek, ugyan ezért. Persze ha nem mondod meg, hogy terhes vagy, megcsinálják, de hát ugye ott a kockázat.
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt sem tudtam!Köszönöm szépen!Nem is gondoltam rá.Akkor szerintem lemondom, majd 9 hónap múlva meglesz!
2009. okt. 25. 20:12
4/10 anonim válasza:
1 vagyok
Télleg a fertőzésveszély!
Jaja
5/10 anonim válasza:
igen, mindeképp mond le, a fertőzésvesély miatt és azért is, mert a hormonok miatt másként fog most a festék, jobb nem kockáztatni...
6/10 anonim válasza:
Ne csináld! Sőt, szoptatás alatt is tilos! (Már,ha jót akarsz a babádnak.)
7/10 anonim válasza:
Az utolsó is jól írja, szoptatás alatt is tilos, sőt tetoválás és piercing szúrás egy évig pl vért sem adhatnál.
Jobb ezt komolyan venni. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor még jó ideig nem lesz, a lányom is 2 évig szoptattam!Sebaj!A gyerekeimért bármitől lemondok!Köszi a felvilágosításokat.Sokat tanultam!
2009. okt. 26. 12:57
9/10 anonim válasza:
En 14 hetes terhes vagyok, terhessegem alatt 2 nagyobb tetkot csinaltattam a hatamra. A tinta ugyanolyan szinu, es semmi jele fertozesnek, ugyanis rendszeresen ellenorzik az orvosok a veremet is. Nyugodtan csinaltatsd meg, de mindenkeppen szalonban! Kicsit lassabban gyogyul, mint a tobbi, amit terhesseg elott varrattam. Sok szerencset! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen, a kérdés már nem aktuális ugyanis már 15 hónapos a kisfiam, de azért köszi hogy időt szakítottál rám!
2011. okt. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!