Ha valakit terhesség alatt hagynak el, hogyan lehet nyugodtnak maradni?
Szia!
Több ismerősöm is így járt...:( Sajnos ezt nehéz belülről irányítani, de gondolj arra, hogy a babának csak rosszat teszel, ha idegeskedsz! nem ér annyit az a pasi, ha ekkora szemét volt, hpogy terhesen elhagyott! Probálj meg a babucidra koncentrálni és gondolj arra, hogy rengetegen járnak abban a cipőben amiben most te. Ha megszületik a bab már nem is fog hiányozni... Ha elhagyott, akkor tényleg nem ér annyit, hogy sírj utána!!!!
Dia
köszi a biztatást,de nem olyan könnyű!
Egyébként a 26.hétben vagyok és kisfiút várok,van is azért pár ember körülöttem,csak a gyerekemnek ne legyen baja,a többi nem érdekel.
én irtam a második választ, azt ő is éezi hogy valami nem oké de szerintem nem lesz baja töle csak neszedj semmit sétálgas sokat vásárolgas ha megteheted!Nekem akkor ment csödbe a boltom mikor 4-5honapos terhes voltam + a férjem el vesztette a munkáját és még az apeh is a nyakamba liheget a pénzem mind elfogyott anyosomékhoz kelett költöznünk tropára mentek az idegeim
és az uram nem tudot el helyezkedni tök kilátástalanak éreztem mindent ,azért én sem arrol álmodtam hogy 400ft-os óra bérér mehetek vissza melozni 6 hónapos terhesen .Tudom ez nem ugyan az mint ami veled történt melettem legalább ott volt az uram .Ezt azért írtam ,hogy tud most a 37 hétben vagyunk és eddig tökéletesen egéséges volt a lányom minden eredményünk tökéletes volt.De azt érzem hogy ö nagyon jól van és jól érzi magát odabent mozgékokny kis baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!