Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjszaka borzalmasan begörcsölt...

Éjszaka borzalmasan begörcsölt a hasam. Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Éjszaka fordultam át a másik oldalamra és olyan görcs állt bele a hasamba amilyet még sosem éreztem.Este mondjuk igen csak sok dinnyét megettem.Ehhez lenne köze vagy a babával lett valami?Vérezni nem véreztem.
2013. aug. 4. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meghúzódott egy ideg és azért volt a nyilallás,vagy lehet,hogy pont a baba nyomott meg egy ideget fordulás közben,vagy az is lehet,hogy ahogy fordultál,meghúzódott a méhtartó szalag és azért fájt.

De biztos,hogy nincs baja a babának..ilyen nyilallások,húzódások nekem is voltak,csak nekem nagy wc után és majdnem minden alkalommal..olyat belenyilallt a méhembe,hogy azt hittem kettészakad.Semmi baja nem lett a babámnak,egészségesen született.Hány hetes vagy egyébként?

2013. aug. 4. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a dinnye okozta.

Szerintem érdemes lenne magnéziumot szedned. De kérdezd meg az orvost.

2013. aug. 4. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:
17 hetes vagyok.Azért gondoltam a dinnyére mert engem nagyon puffaszt és szokott fájni a hasam tőle,de nagyon szeretem és nem bírom ki hogy ne egyek :) De tény hogy nagyon megijedtem,azt hittem hogy vége :( de megnyugodtam mikor reggel felkeltem és nem volt vér.
2013. aug. 4. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol fájt pontosan? Nekem egyszer az epém görcsölt be terhesen, az a jobb bordaív alatt van. Ha ott fájt, érdemes megnézetni.
2013. aug. 4. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen éjszaka a 10. hét körül. Felhivtam a védőnőt és magnéziumot mondott, pontosabban Magne B6-ot, azóta sincs. Kérdezd ki doki vagy védőnő véleményét és azt lehet szedni nyugodtan.
2013. aug. 4. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát középen,igazából az egész hasam begörcsölt,de csak pár pillanat volt az egész.
2013. aug. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!