Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha sokat setalok, azzal...

Ha sokat setalok, azzal segithetem a tagulast?

Figyelt kérdés

38+3 h km vagyok, de gondoltam megprobalok rasegiteni. Nem akarom majd tulhordani sem, ezert gondoltam idoben elkezdek setalni. Eddig is setaltam, csak most a dokim es a szulesznom mondtak h csinalhatok mindent. A baba feje mar nagyon lent van. Mivel tudom meg segiteni? Guggolas? Malnalevel teat is iszok. Gondolom ezekkel a modszerekkel sem egyik naprol a masikra tagulok.

Nalatok mi valt be?

2013. aug. 3. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ez olyan mint minden, van akinek segit van akinek nem. Attól hogy valakinek valami müködött még nem biztos neked is fog, ártani nem fog az tuti, csak ne eröltesd azért túl magad.
2013. aug. 3. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomat lépcsőztették a kórházban, mert már túlhordás volt.
2013. aug. 3. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem semmi nem segített... az utolsó 2 hétben kilómétereket sétáltam, lépcsőzetett párom, teát mondjuk nem ittam, de így is túlhordtam, végül császár lett (romlott a pici szívhangja) de van olyan ismerősöm aki ezeket csinálta, mint te, és simán megszülte. szóval mindenkinél más. egy próbát mindenesetre megér :)

könnyű, szép szülést!

5 hónapos kislány anyukája

2013. aug. 3. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Én tulhordtam 10 napot.Lépcsőztem 6 emeletet fel-le fel-le kb 30 percig napjában többször is.

Másnap este megszületett a lányom.:)

2013. aug. 3. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Vannak, akinek bejönnek ezek a tippek, vannak, akiknek nem. Hallottam olyat, hogy valakinek a hirtelen lehűlésre beindult a szülése, de például egyik rokon hiába csinált bármit, a kisfia semmire, még a kórházi indításra sem akart jönni. Végül megcsászározták, mert másfél hetet túlhordta így is, a szülés pedig nem akart beindulni.

Egyébként is 38 hetes vagyok, lázasan várom már a babát, de nem siettetem a dolgot. Majd jön, amikor jönni akar. :)

2013. aug. 3. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos tágulást segítő ötletem nincs, de az előző szülésem előtt kórházban voltam, és én is lépcsőzéssel akartam elősegíteni a dolgot. Említettem a dokimnak, és jól leszúrt, hogy huzamosabb időn keresztül nem szabad lépcsőzni, mert a lepényhez jutó vér áramlását lelassítja, így a babának sem tesz jót. Én hiszek neki, nagyon jó szakember, és ha jól végiggondolja az ember, lehet is benne valami.

Egyébként semmilyen taktika nem vált be. :(

Könnyű szülést! :)

2013. aug. 3. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
En sokat gyalogoltam megis tulhordtam egy hettel. Inditani akartak de elotte valo este kiprobaltuk az akupresszuras masszazst (youtube) meg a sexet (elotte mar sokaig nem voltunk egyutt). Aznap ejjel be is indult a vajudas, 36 ora mulva lett meg a kicsi.
2013. aug. 4. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek! Haat, tovabbra is setalgatok, azzal artani nem fogok, aztan majd kiderul mikor akar kibujni. De akkor a lepcsozest 2-szer is meggondolom... :-)

Gratulalok a babakhoz!

2013. aug. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!