Ha sokat setalok, azzal segithetem a tagulast?
38+3 h km vagyok, de gondoltam megprobalok rasegiteni. Nem akarom majd tulhordani sem, ezert gondoltam idoben elkezdek setalni. Eddig is setaltam, csak most a dokim es a szulesznom mondtak h csinalhatok mindent. A baba feje mar nagyon lent van. Mivel tudom meg segiteni? Guggolas? Malnalevel teat is iszok. Gondolom ezekkel a modszerekkel sem egyik naprol a masikra tagulok.
Nalatok mi valt be?
nekem semmi nem segített... az utolsó 2 hétben kilómétereket sétáltam, lépcsőzetett párom, teát mondjuk nem ittam, de így is túlhordtam, végül császár lett (romlott a pici szívhangja) de van olyan ismerősöm aki ezeket csinálta, mint te, és simán megszülte. szóval mindenkinél más. egy próbát mindenesetre megér :)
könnyű, szép szülést!
5 hónapos kislány anyukája
Én tulhordtam 10 napot.Lépcsőztem 6 emeletet fel-le fel-le kb 30 percig napjában többször is.
Másnap este megszületett a lányom.:)
Vannak, akinek bejönnek ezek a tippek, vannak, akiknek nem. Hallottam olyat, hogy valakinek a hirtelen lehűlésre beindult a szülése, de például egyik rokon hiába csinált bármit, a kisfia semmire, még a kórházi indításra sem akart jönni. Végül megcsászározták, mert másfél hetet túlhordta így is, a szülés pedig nem akart beindulni.
Egyébként is 38 hetes vagyok, lázasan várom már a babát, de nem siettetem a dolgot. Majd jön, amikor jönni akar. :)
Sajnos tágulást segítő ötletem nincs, de az előző szülésem előtt kórházban voltam, és én is lépcsőzéssel akartam elősegíteni a dolgot. Említettem a dokimnak, és jól leszúrt, hogy huzamosabb időn keresztül nem szabad lépcsőzni, mert a lepényhez jutó vér áramlását lelassítja, így a babának sem tesz jót. Én hiszek neki, nagyon jó szakember, és ha jól végiggondolja az ember, lehet is benne valami.
Egyébként semmilyen taktika nem vált be. :(
Könnyű szülést! :)
Koszonom szepen mindenkinek! Haat, tovabbra is setalgatok, azzal artani nem fogok, aztan majd kiderul mikor akar kibujni. De akkor a lepcsozest 2-szer is meggondolom... :-)
Gratulalok a babakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!