Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaphatok valami juttatást?

Kaphatok valami juttatást?

Figyelt kérdés
Jelenleg munkanélkülin vagyok!És még 1 hónapig azon is leszek, viszont most teherbe estem.Nemtudom hogy ilyenkor jár e táppénz, vagy valami más!Tudom hogy szülés után csak a gyes lesz!Engem az érdekelne hogy a terhességem alatt jár e ilyenkor valami??
2009. okt. 25. 12:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én szociális támogatást kaptam,de azt hiszem ma már nincs ilyen.(9 éve)
2009. okt. 25. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ha lejár a munkanélkülid akkor nem kapsz semmit, de menj be az önkormányzathoz, ott tudsz igényelni valami segély féleséget.
2009. okt. 25. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Táppénz csak munkaviszony esetén jár. Így nem fogsz kapni semmit. talán az önkormányzatnál lehet valami segéjt kérni.
2009. okt. 25. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!Gondoltam, csak nem voltam biztos benne!A lányommal gyeden voltam, csak nem vettek vissza az előző munkahelyemre, és ezért lettem munkanélküli hivatalosan!Házvezetőnőként dolgozom, de feketén:-( !

Sebaj, majd az önkormányzatnál érdeklődöm!Köszi!

2009. okt. 25. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Születét után kapod majd az egyszeri 64.000körüli támogatást... ez is valami
2009. okt. 25. 17:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen köszi, erről tudok, már szültem.De azért köszi!
2009. okt. 25. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha munkanélküli járadékban részesülsz most, akkor annak a lejártát követően (kb.6 hó) még kapsz a munkanélkülitől segélyt. most 900 ft/nap körül van. Pont ma voltam bent, ott mondták. s az is biztosított időnek fog számítani.

2009. okt. 28. 12:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Tényleg??Hú de jó lenne!Az is több mint a semmi!Et külön kérdezted az ügyintézőtől??Mert az ilyeneket szeretik elhallgatni!
2009. okt. 28. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem, akihez én járok, teljesen korrekt, ő mondta el. Nekem jan.21-én jár le, és márc 2-re vagyok kiírva, s mondta, h akkor 22.-én menjek be, s mivel most járadékot kapok, akkor megállapítja a segélyt. Ezt mindaddig kapom, amig nem viszek az oeptől papirt, hogy tgyást igényeltem (mert azt mondta, ez is megjár). Akkor onnantól szüneteltetni fogják, akár 3 évig, amíg kapom a gyest. Azt mondta a segély is, és a járulék is biztosított viszonynak számít, tehát elvileg gyed is jár, de ezt az oep bírálja el.

Remélem, tudtam vmit segíteni, s szerintem, ha van kis időd, és jól is vagy, sztem menj be a te hivatalodba, s kérdezd meg!

Boldog babavárást:)

2009. okt. 28. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocs, az kimaradt, hogy a segélyt szüneteltetik majd. Tehát, ha a gyes után nem tudsz dolgozni, akkor a munkanélküli segélyt még kani fogod.
2009. okt. 28. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!