Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány kiló lehetek szerintetek?

Hány kiló lehetek szerintetek?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem.Arra lennék kíváncsi,hogy hány kilónak nézek ki?Véleményekre vagyok kíváncsi..mert egyik pillanatban úgy érzem,hogy gurulok és még keveset is mutat a mérleg a testemhez képest,máskor meg úgy gondolom,hogy sokat mutat a mérleg.

Így néztem ki 38 hetes terhesen:

[link]

És így most:

[link]

92 kilóval mentem szülni.

2013. aug. 3. 15:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es,fogyóznék én,de még szoptatok és az alatt nem lehet!!!

Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket,úgy látszik akkor,hogy a mérleg tényleg nem csal és testkép zavarom van :(

83,5-84 kilót mutat a mérleg. 78,5 kilóval kezdtem a terhességet,92-vel mentem szülni..8 kiló ment le csak,pedig bíztam benne,hogy mind le fog szülés után szoptatás hatására.De nem így lett..most már abban bízom,hogy ha majd abbahagyom a szoptatást,akkor majd lemegy akkor.Fogyózni meg mindenképpen fogok,mert a következő babával 67-68 kilóval szeretnék teherbe esni,sok volt ez a 78,5 kiló :(

2013. aug. 3. 20:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Ja meg szülés óta még nem jött a menzeszem egyszer sem,lehet,hogy ez is közre játszik abban,hogy stagnál a súlyom?!
2013. aug. 3. 20:58
 23/24 anonim ***** válasza:
49%

16-os vagyok:

nem hiszem, hogy a mensi hatással lenne a súlyra, nekem megjött már és ugyanúgy stagnál a 67 környékén.

ez egy ilyen időszak, most a baba táplálása az első, aztán jöhet majd a testünk sanyargatása.

egyébként nem nézel ki olyan vészesen... csak nézz körül az utcán: 10-20 évesek, úgy hogy nem szültek nem néznek ki így, mint te! szóval fel a fejjel :)

2013. aug. 3. 21:11
 24/24 anonim ***** válasza:
kis kiegészítés: persze nem tudhatjuk, hogy ők miért néznek ki úgy-ahogy, lehet betegség miatt... szóval ez nem ítélkezés volt, mielőtt félreértés esne!!!
2013. aug. 3. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!