Hány kiló lehetek szerintetek?
3 hónapja szültem.Arra lennék kíváncsi,hogy hány kilónak nézek ki?Véleményekre vagyok kíváncsi..mert egyik pillanatban úgy érzem,hogy gurulok és még keveset is mutat a mérleg a testemhez képest,máskor meg úgy gondolom,hogy sokat mutat a mérleg.
Így néztem ki 38 hetes terhesen:
És így most:
92 kilóval mentem szülni.
Kedves 12-es,fogyóznék én,de még szoptatok és az alatt nem lehet!!!
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket,úgy látszik akkor,hogy a mérleg tényleg nem csal és testkép zavarom van :(
83,5-84 kilót mutat a mérleg. 78,5 kilóval kezdtem a terhességet,92-vel mentem szülni..8 kiló ment le csak,pedig bíztam benne,hogy mind le fog szülés után szoptatás hatására.De nem így lett..most már abban bízom,hogy ha majd abbahagyom a szoptatást,akkor majd lemegy akkor.Fogyózni meg mindenképpen fogok,mert a következő babával 67-68 kilóval szeretnék teherbe esni,sok volt ez a 78,5 kiló :(
16-os vagyok:
nem hiszem, hogy a mensi hatással lenne a súlyra, nekem megjött már és ugyanúgy stagnál a 67 környékén.
ez egy ilyen időszak, most a baba táplálása az első, aztán jöhet majd a testünk sanyargatása.
egyébként nem nézel ki olyan vészesen... csak nézz körül az utcán: 10-20 évesek, úgy hogy nem szültek nem néznek ki így, mint te! szóval fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!