Hány kiló lehetek szerintetek?
3 hónapja szültem.Arra lennék kíváncsi,hogy hány kilónak nézek ki?Véleményekre vagyok kíváncsi..mert egyik pillanatban úgy érzem,hogy gurulok és még keveset is mutat a mérleg a testemhez képest,máskor meg úgy gondolom,hogy sokat mutat a mérleg.
Így néztem ki 38 hetes terhesen:
És így most:
92 kilóval mentem szülni.
Kizárt, hogy 80kg-nál kebesebb a kérdező!
Szerintem 86 kg!
Én most vagyok 32 hetes és 78 kg 171cm-vel.van hasonló kalinerű ismerősöm,,és ő annyi kg.
Amúgy meg, ne az érdekeljen hány kiló vagy, hanem amikor a tükörbe belenézel mi látsz!:)
Tessék diêtázni, ha nem vagy elégedett:-)!!!!
4-es vagyok, és akkor megnyugodtam, mert nem akartalak megbántani!
Án is így vagyok vele, úgy érzem egész vékony vagyok, és belenézek a tükörbe és rosszul leszek!
mondjuk ez mindig jobb mint 40 kilósan daginak látod magad, ez még nem az extrém hízás hogy annyira veszélyeztesse az egészséged mint 40 kilósan a diéta.
Nehéz szoptatás alatt fogyni, tele vagy vízzel és nem nagyon megy annyira mintha abbahagyod a szoptatást.
Én 16 évesen repedtem mikor hirtelen sokat fogytam, terhesség már ne változtatott a striákon.
Nyugi, én nem hinném hogy 100 kilós vagy, annyi én vagyok, bár a doki is döbbent mikor megmondtam a súlyom, 20-al alátippelt.
Valószínű a has miatt látszott vékonyabbnak.
Bizonyos keretek közt a súly legen a legnagyobb bajunk!
4-es voltam
Szia. Szerintem 79-83kg között vagy.
3 fiú anyukája
szerintem is 80 körül lehetsz.
most ne azzal foglalkozz, hogy hogy nézel ki, hanem hogy van egy gyönyörű babád :) oooolyan jól hangzik ez, nem? közben én is szarul érzem magam a bőrömben- 5 hónapja szültem, nem tudom mennyivel (36.héttől nem mértek, de akkor voltam közel 80 kg) most vagyok 67 körül. 55 kilóval kezdtem. olyan seggem van mint a néger macáknak :D
de most komolyan... majd lemegy idővel, ha már nem szopizik a baba és lehet fogyózni :)
sok sikert hozzá, és kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!