Hányadik héttől indul be a mellben a tejci termelése?
Figyelt kérdés
tudom hogy igazából csak a baba születése után, de érdekelne hogy az előtej mikor indul be. 31hetes vagyok.2009. okt. 24. 21:44
1/6 anonim válasza:
Egyszer sem biztos, hogy lesz előtej, nekem egyik terhességemnél se volt, mégis 2-szer 3 évig szoptattam.
2/6 anonim válasza:
Nálam is csak szülés után volt előtej. 21 hónapja szoptatok. Szerintem sem jelent semmit.
3/6 anonim válasza:
Én 34+6 hetes vagyok. Semmi jele előtejnek. Valakinél nincs is.
4/6 anonim válasza:
Nekem az első babámmal fél idő környékén indult be az előtej, nem sok volt, csak foltot hagyott, a végén időnként már csepegett. Most a második babát várom és 12 hetesen már találkoztam vele, jól meg is lepődtem.
De ez semmit nem jelent, ugyanis nekem szülés után egyáltalán nem indult be az anyatejem, hiába volt előtejem.
6/6 anonim válasza:
Nálam 32.hetesen kezdett termelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!