Ha meghalt volna a baba, éreznék valamit? 18hetes vagyok
és úgy érzem élettelen kő van a pocakomban, félek,
hogy baj van.
ha igy érzed,menj be az ügyeletre és nézesd meg magad,max hazud azt h erősen görcsöltél,akkor megnéznek uh-n. Se a baba,se a Te életed nem játék,ugy hogy menj!!!
2009. okt. 24. 18:54
Szia!
Ha úgy érzed gond van, hívd fel az orvosodat, vagy menj ügyeletre. Mindenképpen tégy valamit, hogy megnyugodjál!!
Miért érzed úgy, hogy baj van? Nem mozog a babó?
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen. Minden jót!!!
2009. okt. 24. 19:11
Nagyon ijesztő amit kérdezel és főleg nagy butaság, de nyilvánvaló, hogy aggódsz és inkább próbálok segíteni. Főleg azokután, hogy én is átestem ezen... Nyáron megfáztam valahogy és akkor még nem tudtam, hogy a baba ilyenkor "elkedvtelenedik" és mozdulatlan lesz, de igenis él! Az enyém sem mozgott, amíg meg nem gyógyultam! Sírógörcsöt kaptam! 1 hétig nem éreztem őt! De aztán egyszercsak belém rúgott egyet és akkor már a boldogságtól sírtam... Ha nem mész el UH-ra, mert mondjuk nincs rá lehetőséged és nem derül ki, hogy van-e szívhang, de tegyük fel elhalt a magzatod, akkor a következő egy-két hétben csökken a méh mérete, „a méh lejjebb száll”. A méhizom összehúzódások, azaz a vajúdás általában az elhalást követően két héten belül megindul, spontán megszülethet magzat... Bár van, akinél nem indul be a természetes kilökődés... Figyeld a tested reakcióit, figyeld meg, hogy a tipikus terhességi tüneteid megszűnnek-e (akkor van baj), de ügyelj rá, hogy ne beszélj magadba nem létező tüneteket! Ennyit tudok tanácsolni... De szerintem nem lesz itt gond... Sokat változik mostanában az időjárás, a frontra is érzékeny lehet a babád. Sok sikert! 35 hetes kismami
2009. okt. 24. 19:17
mindenkeppen beszelj orvossal! menj be az ugyeletre es talalj ki valamit, hogy megvizsgaljanak.
ha kovet erzel a pocakodban, talan azert mert bekemenyedik nagyon a hasad es ilyenkor tenyleg nem erzed a kicsi mozgolodasait.
szerintem irany a doki es nyugalom!
ird meg kerlek, hogy minden renden-e!
2009. okt. 24. 19:41
suerintem hosszabb-rövidebb ideg minden anyukának van a várandósság alatt ilyen érzése, nyugodj meg és ne izgulj, koncentrálj a picire, próbálj meg kapcsolatba lépni vele, biztos ad jelet magáról.
ha mégsem, akkor fordulj a védőnőhöz. DE még egyszer NYUGI, ha baj lenne, akkor már rég érezted volna, persze vannak kivételes esetek, de ha gond van szinte mindig vérzés, görcs, vagy egyéb jel kíséri.
2009. okt. 24. 20:37
Volt, hogy 12 napig nem éreztem mozogni a babámat... én nem gondolkoztam, hanem 2x is elmentem dokihoz, nem érdekelt, hogy mit szólnak hozzá... csak annyi volt a gond, hogy a babám olyan írányba fordult ahonnan én nem érzékeltem a rugásait még azokban a hetekben (21-22. hétig)Nekem 18+5 hetesen mozdult meg először, ne várj hát még hatalmas mozgásokat. Most bezzeg a 36.-ban összerándulok a fájdalomtól ha úgy mozog bennem :-) nyomás dokihoz és nyugodj meg, elvégre ezért fizetünk tb-t nem???
2009. okt. 24. 21:54
Szia! Lehet, hogy tényleg keményedik a pocakod, és azért érzed kőnek a méhedet. Szerintem, ha nem tudsz/akarsz dokihoz/ügyeletre menni, hívd fel a védőnőt, hogy hozza a doplert, azzal meg tudjátok hallgatni a bébi szívhangját. És irass fel magadnak a dokival jövő héten magnéziumot. Majd írjál ám, hogy mi volt.
2009. okt. 25. 08:59
8/11 A kérdező kommentje:
Voltam ultrahangon,minden ok!!!!!Hál'Istennek,a baba jól van a placenta pár helyen fellazult,nem tapad rendesen,de sok fekvéssel megoldódik a dolog,Nagyon köszönöm mindenkinek!!
a 19.41-es vagyok, nagyon orulok, hogy minden rendben veletek! pihenj sokat es orulj a babanak nagyon!
2009. okt. 25. 19:40
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi,még mindig fáj,de már "elhiszem"hogy csak nő,meg a medencém tágul.
nagyon köszi
Kapcsolódó kérdések: