Novemberben szülő kismamák, "hogy álltok"?
Figyelt kérdés
22.-ére vagyok kiírva (35+6 hetes vagyok), de sem leszállt pocak, sem előtej, sem jóslók, sem befordult baba nincs, sőt: semmilyen kellemetlenséget nem érzek, mintha még csak a hatodik hónapban járnék... Normális ez?2009. okt. 24. 18:41
11/14 anonim válasza:
Én 16.-ára vagyok kiírva Szegeden, és kislányom lesz. Én jól viselem, nagyon aktív vagyok. Jóslóim vannak, de a méhszájam teljesen zárva van. A hasam nem szállt még le, de rengeteg előtejem van.Csak csütörtökig kell mindenképpen kibírnom, mert a dokim elutazott.
12/14 anonim válasza:
Mi November 15-re vagyunk kiírva(36 hét-5napos)és kislány...a pocakom már leszállt,a kis buksija beilleszkedett,előtej majdnem minden éjjel van, jóslóim is vannak rendesen éjszaka is felébredtem már rá...wc-re félóránként járok és mindig nyugtázom még nincs nyákdugó...még egy kicsit maradhatna odabent:)
13/14 A kérdező kommentje:
8.01-es, lehet tényleg, hogy találkozunk! :) Az én orvosom Hillier Balázs.
2009. okt. 25. 11:15
14/14 anonim válasza:
8.01-es vagyok.Akkor nem futunk össze a terhesgondozóban,mert én meg oda járok.De a kórházban lehet tényleg találkozunk,ha betartják az időt a fiúcskák!:)Könnyű szülést neked+a többieknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!