Elso babas kismamak 18 hetesen ti mar ereztetek a babatok?
En neha erzek bugyorgast es nem vagyok benne biztos, hogy ez
a baba.
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 18:32
1/9 anonim válasza:
16 hetes voltam, mikor először jelentkezett a drágám. Egyértelműen jól belémrúgott egyet. Nagyon elszomorított, hogy még a saját orvosom sem hitt nekem, mikor elmondtam neki, hogy már érzek magzatmozgásokat. Túl korainak vélte. A védőnőm viszont elhitte, és megmagyarázta, hogy nagyon kidolgozott, vékony hasfalam van, ezért simán érezhetem a rúgásokat. Ha érzed azokat a bizonyos "bugyorgásokat", akkor mostantól örülj, mert igenis ez a babád! :)(Egyébként a 16. és a 20. hét között jelentkezik először a manó.) 35 hetes kismami
2009. okt. 24. 18:51
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod.
2009. okt. 24. 19:36
3/9 anonim válasza:
bizony o az!!!!
en 16+5 hetesen ereztem eloszor es hatarozottan tudtam, hogy o az, pedig elso baba, azota pedig egyre elevenebb es erosebb.
boldog babazast!
2009. okt. 24. 19:44
4/9 anonim válasza:
Szia Kismami!
En a 16. het vegen ereztem eloszor, de nem voltam benne biztos, hogy Ot erzem.Anyukam meg mondogatta is, hogy akkor biztos nem a baba, ha nem vagyok benne biztos.A 18. hetre viszont biztos voltam benne :) Sajnos eleinte nagyon keveset mozgott, de a 20 hetre megerosodott es volt, hogy 1 oran keresztul is tancikalt a hasamban.
Most a 23. heten mar mar nem balerinanak hivom, mint ezelott hanem thai box harcosnak, mert akkorakat rug belem a kisasszony :D
Most is eppen :D
2szer mar az is elofordult, hogy kiddudorodott a hasam mert ugy pufolte belurol.Eleg fura erzes, de levezem.
Boldog babavarast!
2009. okt. 24. 20:50
5/9 anonim válasza:
Én a 16-17. héttől éreztem néha, mintha simogatná belülről a pocim. 18+5 hetes voltam, amikor határozottan 3-mat rúgott az oldalamba. És azóta is....(-: 28 hetes kismami
2009. okt. 25. 06:12
6/9 anonim válasza:
Igen ő az!Én pont így voltam,nem tudtam ,hogy mi lehet az és rá pár napra 1 nagyot mozdult.Határozottan éreztem őt.18+6 napos voltam.Most 21 hetesen mindennap érzem.Te is nem sokára örülhetsz neki!Boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!