Margit kórház honlapján miért nincs kiírva hogy ki végzi aznap a terhesgondozást?
Én oda jártam 3 éves..a "B" épületbe a földszintre.
Most mész oda először?
Most nem akarok hülyeséget írni, de úgy emlékszem naponta csak 1 orvos rendel, pár órát.Kb 12-13tól.Délelőtt csak CTG van, meg vérvétel..meg az alap dolgok(vizeletet, vérnyomás).Ezeket 2 nővérke végzi.és ha velük végeztél, akkor a kartonodba raknak 1 számot..illetve előbb megkérdezik hogy akarsz-e a doktor úrhoz menni, ha mondod hogy igen akkor sorszám..várakozás.Általában előbb bekerülnek, akik már reggel elmennek sorszámért, vagy amúgy is vérvételre, vagy ctg-re mentek.Én is ezt csináltam..mondjuk nekem könnyű volt, mert akkor 3 perc sétára laktam a kórházól, és simán haza tudtam menni addig amíg megkezdődött a rendelés..nem kellett ott várnom.
Ne haragudj..de azt hogy ki rendel fogalmam sincs..:( tényleg kirakhatnák az oldalra..mondjuk van telefonszám..azt ha felhívod biztos megmondják.
Hát ez elég durva.
Megkérdezhetem melyik dokihoz mész?Vagy nincs kifejezett kiszemelt?Mert annyit tudok mondani hogy én a Burikhoz jártam hétfőnként.
Ha holnap nincs más, akkor menjél el..ott lesz elvileg az ajtón kiírva..bent..legalább is régen kiírták.
Hihetetlen egyébként hogy milyen pofátlanok...
Egyébként pedig Boldog Babavárást! :-)
Hát én egyébként ott ügyeleten szültem.Csak azért jártam a Burikhoz, mert valakit muszáj volt választanom akihez folyamatosan járok..és épp hétfőn mentem,épp ő volt, hozzá jártam.
Egyébként hallottam hogy a Magyar az jó!Szerintem jó választás ha őt választod..de ezt tényleg csak hallottam..én valami kimondhatatlan nevű nőnél szültem..lent a "B" épületben nem is rendel..én nem láttam szülésem során sokat, mert mint említettem ügyelet szültem...így nem ült mellettem végig. :)
Ja és szerintem ilyen problémával bárkihez mehetsz.Szerencsére nekem csak sima hüvelygombám volt terhesség alatt..viszont mind a 2 terhességem alatt előjött.. :( Sajnos csúnya dolgokat össze lehet szedni ilyenkor..
Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!