Rossz az AFP eredményem? Most szerintetek van okom az
aggodalomra?
Figyelt kérdés
A 12 hetes labor 1:10.000 eredmény lett a down-kórra.Megnyugtattak hogy az ilyen eredmény nagyon ritka.Most a 16 hetes AFP vérvétel eredménynél a kockázat 1:470-hez(közepes kockázatú).Mennem kell genetikai tanácsadásra.
Mom érték 0,92.UH nem mutatott rendellenességet!Fiatal vagyok 26 éves.
Kedves utolsó!Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat.Bízom benne hogy nálam és nálad sem lesz semmi baj.Mindenki ezzel nyugtat hogy nem lesz semmi baj,de azért aggódom.Nyilván ezt a baba is érzi.Feleslegesen ijesztenek meg minket.Nekem a 12. héten a következő eredmények születtek:BPD:18,9mm ,Thorax:17,2mm ,Orrcsont:3,6mm Nucharedő:1,2mm.Azt mondták ez teljesen jó.
2013. aug. 3. 23:12
12/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nálam a 4d uh-s doki teljesen kiakadt, hogy egy intézmény hogy adhat ki ugyanarra a betegséget 12 hetesen negatív, 16 hetesen pozitív eredményt. Nyilván az egyik nem jó, na de melyik??? Azt mondta, hogy ennyi erővel ő is mondhatná egyik héten hogy fiú a másik héten, hogy lány aztán a kettő közül valamelyik úgy is lesz. Vannak jobb napjaim, amikor azt gondolom, hogy ugyan már nem lesz semmi baj, hiszen a másik kettőnél és végig zongoráztuk ugyanazt és egészségesek lettek. Van amikor éjszaka felébredek, hogy úristen mi van ha mégis baj van??? Nagyon rossz ez a bizonytalanság. Őszintén remélem, hogy mindkettőnknél rendben lesz minden! Majd megírom, hogy mi lett az eredményem, ha végre elkészül!
2013. aug. 4. 07:02
13/16 anonim válasza:
Megint én vagyok! Ez egy régi kérdés, ha van időd olvasd végig, én úgy megnyugodtam amikor először végigolvastam.
A 08-03 14:15-ös válaszoló vagyok. Megérkezett a Prenatest eredményem. Szerencsére mindhárom betegségre NEGATÍV lett az eredményem, ja és most már 100%, hogy kislányom lesz. Látod nekem sokkal rosszabb volt az arány (1:95), mint neked, nálatok se lesz semmi baj! Nincs nálam boldogabb ember a földön!!!
Minden jót kívánok neked.
2013. aug. 10. 13:51
15/16 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon örülök neki hogy minden rendben van nálatok!!!!Voltunk genetikusnál Szegeden.Azt mondta hogy AFP nagyon elavult nem szabad miatta idegeskedni!!!Nem javasolt semmi további vizsgálatot.Azt mondta hogy csak extrém szülői aggódás esetében csináltassuk meg a magzatvíz vételt.Jó egészséget Nektek!!!Úgy tűnik Nekünk is kislányunk lesz!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!