Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok nem...

Mióta terhes vagyok nem kívánom a szexet. Más is volt így? Mert pont azt hallom mindenkitől hogy terhesen kívánta a legjobban.

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem kívántam. Az első időszakban rendszeresen véreztem. Nem túl muris úgy szexelni, hogy közben lesni kell, hogy minden oké-e, meg azon görcsölni, hogy lesz-e vérzés. Középidőben elkezdett nyílni a méhszáj, és akkor is volt vérzés, így el lettünk tiltva. A végén meg annyira lenn volt a gyerek feje, hogy kb 5 centi lehetett a hüvelyem, így baromi kényelmetlen volt szexelni. Ja meg ha próbálkoztunk, tuti, hogy akkor állt neki kirúgni a ház oldalát. Szóval nem vagy egyedül.
2013. júl. 30. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem az első 2 gyerekkel az volt, hogy meg voltam őrülve, persze ennek az apjuk is örült :D.

Aztán a 3. babánál meg az a sehogy se jó, itt fáj, ott nyom, mindenhogyan kényelmetlen, aztán meg már inkább hagyjuk is... Bár így a vége felé kezd visszatérni, csak most meg már megmozdulni is nehezemre esik.

Lehet nálad is fog még alakulni a helyzet.

2013. júl. 30. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Háromszor szültem, de egyikkel sem kívántam a szexet terhesen. Rosszul voltam még a gondolatától is! De a férjem tolerálta és túlélte-túléltük! Szülések után vissza állt a rend!!
2013. júl. 30. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát, 6hetes körül lehettem, mikor a párom kedvéért összebújtunk(nekem már akkor állandóan hányingerem volt, így kedvem nem sok ), és mikor vége lett, sírógörcsöt.kaptam, de fogalmam sincs, hogy miért. Talán mert nem is akartam,vagy féltettem a babát, nem tudom. Azután talán még egyszer vagy kétszer voltunk együtt, de mivel nem tudott a párom elég figyelmes lenni és nyomta a hasamat, kényelmetlen volt az egész, így többet rendes aktus nem volt. Aztan elég hamar amúgy se lehetett volna.

Külföldön dolgozik, de ha itthon van, azért segítek rajta.

Amúgy nem vagyok egy frigid nő, de terhesen nekem nem megy a szex. Szó szerint undort érzek. Nem tehetek róla, de talán mivel a párom se volt elég körültekintő, így főleg nem akartam a dolgot. Egyszer próbáltuk nagy pocakkal, de az meg neki nem ment. Szóval nálunk kész böjt a kilenc hónap. Szerencsére gond nincs belőle.

2013. júl. 31. 04:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Első babánál nőtt a libidóm,másodiknál viszont a béka feneke alatt volt. :-)
2013. júl. 31. 07:49
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem sem nőtt meg a szexuális étvágyam :) inkább csökkent.
2013. júl. 31. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!