Ki mennyit hízott a terhessége alatt? Szerinted mennyi az "ideális hízás"?
Figyelt kérdés
Én félidőd vagyok, eddig 6 kg-nál járok. Ez még jó?2013. júl. 30. 13:20
11/17 anonim válasza:
Én most vagyok 36hetes, eddig 5kilo plusz van rajtam, és azt ettem, azt ittam amit megkivantam, volt amikor csokiz csokival ettem! Szóval ez szerintem alkatfuggo! Ismerek olyan kismamat aki 20kilot szedett fel, és kis torekeny, vekony no. De ismerek olyat is, aki nagyobbdarab, jó kis husis, de nem folyik, o meg ossz-vissz 3-5kilot hizott, nemtudom Pontosan, nem emlekszem a pontos adatra. :D
12/17 anonim válasza:
ideális 10-15,én 14 et híztam le is ment szülés után 9 majd 5,néhány hét alatt.
13/17 anonim válasza:
30 kg híztam a terhesség alatt, császárral szültem, és szülés után most három héttel már lement 16 kg, aminek a nagyrésze víz volt, közvetlenül szülés után 8és fél kg-mal voltam kevesebb..
14/17 anonim válasza:
Elsővel 2 kg, másodikkal 10 kg :)
15/17 anonim válasza:
Én 5 kg-t híztam, pedig ettem bármikor bármit, amit csak megkívántam... Fura, mert emúgy meg eléggé hízékony vagyok. (Igaz is, hogy van/volt rajtam sajnos kb. 15 kg súlyfelesleg.)
16/17 anonim válasza:
1. babával 30-kg-ot, a 2. babával 24-et, és a 3-kal csak részadatom van, most vagyok 19 hetes, ma mérlegre álltam és majdnem "szörnyethaltam";8 kiló +-t mutatott a mérleg... Talán 18...???
17/17 anonim válasza:
18 kilót híztam, kb 10 maradt rajtam a szülés után. Most 5 hónapos a babám és még 4 hozzájött az eddigi 10-hez. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!