Mitől függ, hogy a szülés a magzatvízelfolyással, fájásokkal vagy vérzéssel indul meg?
Még csak előtte állok,de úgy tanultam már anno is,hogy akiknél fájásokkal kezdődik,az a jó,mert akkor már a baba akar kijönni,tehát megérett a kibújásra.
Ha elfolyik a víz,akár már muszáj jönnie,vagyis itt lényegében nem ő döntött arról,hogy ki akar e már jönni vagy sem.
Amikor a magzatvíz folyik el,bárhol vagy le kell feküdni,mert előresodródhat a kzs. és az nagyon nem lenne jó.Hogy van e jele?Nincs,szerintem max egy pukkanás de az 1-2mp és már folyik is a víz.Időt a fájás és az elfoyás között nemtudok mondani,de nehogy úgycsináld mint egy egy csaj,hogy otthon vársz rá XD,akkor azonnal zuhi és spuri a kórházba.
Ha fáj,akkor figyelni kell a rendszerességet és 5-10 percnél indulhatsz:)
Családból kiindulva,én is fájásokkal fogok indulni,aztán burkot repesztenek(ettól félek nagyon:S) és jöhet a baba:)
Abigél és Ada:))
Szia! Nálam sem volt előjele a szülésnek. Délután 2-kor el kezdtem vérezni, bementünk a kórhába, csináltak ctg-t, ami tökéletes lett, a méhszáj 3cm-re nyitva. Közölték, nyugodtan hazamehetek, mert itt még nem lesz baba. Este 9-kor hívtuk a mentőt. Fél 10-kor burkot repesztettek (ekkor már 7cm-re voltam kitágulva), 22.25-re megszületett a fiam. Első baba és extra gyorsan, 3 nyomásra kinnt volt.
Annyit még hozzá tennék, hogy soha egy jóslóm nem volt, végig jól voltam. Viszont, amit mindenki mond, hogy a fájásokat, ha itt az idő, nem fogod (nem lehet!!) mással összetéveszteni.
3hetes baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!