Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy ismerősöm épp most érdeklő...

Egy ismerősöm épp most érdeklődött hogy létünk felől. 36. hétben vagyok, a babó folyamatosan mocorog, szinte meg se áll. Ismerősöm szerint ez azért is lehet mert nem érzi jól magát. Ez tényleg lehetséges?

Figyelt kérdés
2008. jún. 27. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Honnan tudná ő,hogy a Te babód,hogy érzi magát.

Az enyém is rengeteget mocorgott 36 hetesen.

Szűk neki a hely már,ez biztos,de remekül el van bent,ne aggódj.

Ha nem így lenne,azt Te vennéd észre és nem más.

Boldog babavárást!

40 hetes kismaim

2008. jún. 27. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem is rendesen mocorog..főleg éjszaka indult be,alig tudtam pár órát aludni..valószínűleg az időjárs miatt van, itt vihar volt este...

35 hetes kismama

2008. jún. 27. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem se kell aggódni azon, hogy sokat mozog. Az én babóm is rengeteget, pedig sok kismama pont arról panaszkodik, hogy amióta bejött ez a nagy meleg lelassult a babájuk. Szeretem egyébként az "ilyen "ismerősöket.

Örülj neki, hogy ficánkol, azt is hallottam már, hogy akinek nagyon aktív a pocakban a babája, az kinn is ilyen lesz:)

Üdv, 38 hetes kismama

2008. jún. 27. 11:14
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, én nem érzem, hogy gond lenne, de tényleg nem áll le a babóm:D

se nappal, se éjjel.

2008. jún. 27. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem ö nagyon jól érzi magát pont azért mocorog!Ha nem mocorogna akkor viszont az gond lenne.Persze vanak napok mikor nem olyan aktivak és az időjárás változás rájuk is ki hat!Én is hasonlot érzek mint ti. 37 hetes kismama
2008. jún. 27. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!Ne aggódj,örülj neki hogy sokat mocorog.Szívesen lennék a helyedbe,mert az én életem már két napja nem nagyon akar mocorogni,csak néha néha belém rúg egyet!Ne hallgass az ismerősödre,hidd el a kis drága remekül van odabennt.

Nagyon boldog babavárást!

Üdv:27 hetes kismama

2008. jún. 27. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a megnyugtatást, boldog babavárást netek is!
2008. jún. 27. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!