Fehér pöttyök a mellbimbón?
Figyelt kérdés
Fehér pöttyök vannak a mellbimbómon amit ki is lehet nyomni. Mikor nem voltam terhes akkor is olyan volt. Mitől lehet ez? Ha megyek vizsgálatra akkor mutassam meg az orvosnak? Volt már ilyen valakinek?2013. júl. 29. 15:22
1/3 Milagros válasza:
Most terhes vagy? Es mennyi idos? Tejcsatornad alakul, fejlodnek a bimboidon is. Hisz csak onnan fog taplalkozni:P teljesen termeszetes!! Terhessegem vegere nekem is teljesen olyan volt, de akkor mar elotejem is volt! Ha babas vagy akkor boldog babavarast!!:) Azt viszont nem ertem, hogy terhesseg elott mitol volt neked, es mit tudtal kinyomni:S
2/3 anonim válasza:
Nekem ez a menstruációm elején volt! Mindig csak úgy 1 hétre, azt hiszem, és aztán elmúlt, de addig fájt és iylen fehéres genny jött belőle. Nagyon megijedtem, és anyával meg is beszéltem, hogy a következő ilyennél elmegyünk orvoshoz... Azóta nem jött ki nekem:)
Remélem neked is hamar elmúlik. És ha várandós vagy: gratulálok!:)
3/3 anonim válasza:
nekem is ugyan ez van de én csak 14 vagyok engem is érdekel mi az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!