Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az este 2x volt 10percenként...

Az este 2x volt 10percenként keményedésem, de olyan hogy kocka lett a hasam is. Aztán 6perc, majd újra 10perc. Majd semmi. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
éjjel ahányszor mentem pisilni mindig nedves volt a bugyim, és tényleg színtelen-szagtalan.Reggel pedig pisilés után nyálkás valami volt a wc-ben.Ez a nyákdugó?tudom az szülés elött 2héttel is távozhat, de a többi tünet?ha a magzatvízem szivárog?az elfogy?és majd csak beindulnak a fájások?36hetes vagyok.a derekam azóta is hasogat.
2008. jún. 27. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak annyira tudok válaszolni, hogy a magzatvíz nem fogy el, azt a szervezet még termeli a szülésig.
2008. jún. 27. 10:23
 2/7 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam :| mindenképp menj nőgyógyászhoz, nehogy valami komoly legyen. jobb félni..
2008. jún. 27. 10:23
 3/7 A kérdező kommentje:
kedves 2.válaszóló!mármint mi az az ilyen amivel még nem találkoztál?valamelyik tünet?vagy így összességében?azért itt kérdeztem egyébként, mert a dokim még hétfőig szabadságon van.különben hívnám.de máshoz nem akarok menni.
2008. jún. 27. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
én 37 hetes vagyok, s mostanában nekem is keményedik így a pocakom, szintén hasogat a derekam. Állítólag ez normális készül a baba és a te tested is a szülésre, születésre. nekem azt mondták dokihoz akkor menjek ha rendszeresek a mensis görcsökre hasonlitó görcsök
2008. jún. 27. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A helyzetem ugyan ez mint a tiéd! Valószinüleg a nyákdugód mehetett el és elkezdett szivárogni a víz.

Nekem tegnap ment el mikor hazajöttem a dokitól. Azóta is barnás-rózsaszínes váladék távozik minden pisiléskor, de a magzatíz nem. 10,5,12 perces fájásaim voltak onnantól kezdve hogy tegnap megvizsgált de este 7-kor elmúltak és éjjel visszajöttek, Azóta megint semmi csak várok.

A fájásaid menstruációs jellegűek, bekeménedik a hasad és görcsöl mintha megjönne? Akkor be kéne menned a kórházba, még akkor is hogy ha csak jósló fájások....biztos ami biztos. Nekem már tegnap érett volt a méhszájam és 1 ujjnyira ki voltam tágulva.

Most várok, üdv: 37 hetes kismami

2008. jún. 27. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:

4.válaszolónak.

mensis szerű görcseim már voltak, de tegnap nem, csak a keményedés a derék hasogatással együtt.most a nap folyamán is van némi "nedvesség".ráérnék hétfőig, mire vissza jön a dokim?vagy azon kívül hogy beindul a szülés történhet valami baj?

2008. jún. 27. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Elvileg, legalábbis itt Pécsen úgy szokott működni hogy a dokit akkor is felhivják ha szabin van.

Úgy tudom addig nincs semmi gond mig az egész víz egyszerre nem távozik. Amig csak szivárog addig újratermelődik és 3 óránként cserélődik is.

Nekem a dokim azt mondta hogy az igazi fájásoknak menstruációs jellegűnek kell lennie. Kedden voltam bent nála először mert mondtam neki hogy nagyon szúrkál...azt mondta hogy ezek még csak jósló fájások!

Nálam elvileg most már bármikor számitani kell hogy beindul az igazi mert már ki is vagyok tágulva.

Ha maradnak ezek a panaszok akkor azért menj be hogy nézzenek meg max hazaengednek még mint kedden engem is.

A biztos az ha lát egy doki...és mindenképp mond meg neki hogy a nyákdugó elment.

Szerintem a dokidat is hivd fel nyugodtan ha meg van a száma és ez miatt ne parázz hogy zavarod a szabija alatt.

2008. jún. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!