Gratulálok Kedves Kérdező hogy ilyen csinos szép formás kismama vagy!Örülj hogy rögtön irigyed is támadt mivel az alakodba nem lehetett belekötni!!! :)A párom egyszer azt mondta:Inkább irigyeid mint sajnálóid legyenek!Ez most ide is érvényes.Amúgy sem azt kérdezte a kérdező hogy hogy tetszik a ruha?A ruha is rendben van!
2013. júl. 28. 22:02
12/21 anonim válasza:
Utolsó előtti valaszolo vagyok:-))
Egyebkent, csomo TURKALOS ruham van!!!:)))) nem szegyenlem!:)))) jol allnak, kedves 6-os! Es vehetnek dragabbat is, de nem fogok:-))))
2013. júl. 28. 22:03
13/21 anonim válasza:
szerintem is elkezdett már leszállni a pocak :) hmm, tippelhetek? :D kislányod lesz? :)
könnyű, szép szülést kívánok!! :)
2013. júl. 28. 22:22
14/21 anonim válasza:
Off:6-os,hogy te mekkora egy tuskó vagy!!!!
Kérdező: szerintem kezd leszállni. Nagyon csini "kis" pocakod van. Ne törődj az ilyen válaszokkal!!
2013. júl. 29. 00:00
15/21 anonim válasza:
6-os!te mekkora egy idióta vagy!
Szerintem csak irigykedsz,mert a kérdező ilyen csinos,te meg nem!!!Hihii :D
Nincs még leszállva szerintem,de nagyon szép pocid van!
Könnyű szülést neked! :))
2013. júl. 29. 00:10
16/21 anonim válasza:
szerintem már megy lefele, de még nincs leszállva
kitartás, majd a hétfői vihar kihozza a babát.
könnyű szülést, egészséges kisbabát! :o)
2013. júl. 29. 04:59
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2013. júl. 29. 11:44
18/21 anonim válasza:
meg nincs, de lehet nem is fog :) nekem se szállt le pedig tulhordtam szinten kislany lett
2013. júl. 29. 13:05
19/21 anonim válasza:
hm,mekkora felháborodást váltottam ki, a válaszolókból ez érdekes. Nem értem most akkor ki az irigy? Miért vagyok irigy? Számomra ez nem világos,leszóltam a külső adottságait? Nem, eszem ágában sem volt,csak számomra ezek a ruhák igénytelenek,és nem maga a kérdező az! Látatlanba egy anoním oldalon pedig végképp nem fogok veletek azon vitatkozni,hogy ki néz ki jobban a másiknál. A kérdező megőrizte az alakját nem hízott el,tehát igen csinos az alakja, ezt elismerem csak öltözködni nem tud vagy otthonra nem akar és nálam a ruha mindig szemet szúr alap,hogy itthon is my77 melegítőben vagyok,jó tudom ez nagyképűség,de én sajnos az vagyok:D További szép baba várást minden anyukának. Puszillak titeket.:D Legyetek mindig csinosak!
2013. júl. 29. 14:45
20/21 anonim válasza:
Ja, hát ha tudod magadról, akkor jó! :D Szerintem a drága ruhák között van a legtöbb ronda cucc, de kinek mi. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!