6 hetes vagyok. Kb 2-3 óránként olyan éhségérzet jön rám, és ha nem ennék úgy érzem rosszul lennék. Ez normális? Nem mindig, csak néha.
Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, igaz, nekem később kezdődött, azt hiszem, hogy olyan 8-9 hetes voltam, a mai napig tart. A gond az, hogy az éhségem szinte leküzdhetetlen, nem csak kívánósságról van szó, hanem szó szerint fáj a gyomrom és korog. Viszont vigyázni kell vele, mert én 18 hetes vagyok és már öt kilót híztam.
Azzal nyugtatnak, hogy nagyrészt erről az tehet, hogy előtte dohányoztam, akkor raktam le, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok és valószínűleg ez a fő oka a folyamatos éhségnek, a hízásnak meg az lehet, hogy előtte elég rossz evő voltam, napi egy étkezés tökéletesen kielégített, most viszont ahhoz képest nagyon sok az energiabevitel, a mozgás meg tört része csak.
Az éhség ellen én azzal próbálok küzdeni, hogy ha már egyszer ennem kell és nem épp főétkezés van, akkor valami lazát próbálok enni, amit egyébként is imádok, pl két hete nálam a zsírszegény natúr joghurt a nyerő, de ha az nem lenne mindig itthon, akkor valószínűleg hurkát és kolbászt ennék fehér kenyérrel... :-S
Szerintem tehát egyél nyugodtan, ha tényleg éhes vagy, csak arra figyelj oda, hogy mit eszel, mert nekem ebből az öt kilóból négy az első 13 hétben jött fel, amikor még ettem, amit kívántam, nem figyeltem oda, az elmúlt öt hétben összesen egy kiló jött fel és ugyanúgy eszek, ha éhes vagyok. Szóval csak okosan!
Nálam úgy volt , egyik pillanatról a másikra ha nem ettem ,de azonnal ,akkor hányingerem lett :) Ez szerencsére nem tartott sokáig , kb:6-8 hetes korom után elmúlt !
16 hetes Kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!