37 hetesen hányszor kell mozognia a babának? Nagyon aggódom.
Figyelt kérdés
Alig mozog valamit, ebben a nagy hőségben...otthon vagyok szinte nem is megyek sehova..ilyen időben..de aggódom, mert csak enyhe mocorgásoat érzek a hasamban..mintha átaludná az egész napot! ugye nincs baja..el kéne mennem orvoshoz?2013. júl. 28. 18:07
11/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy 12 óra alatt, minimum 1 mozgást kell produkálnia a babának. De szerintem, nincs okod aggódni. Nekünk állandóan mozog a baba, de ettől a melegtől ő is lemerül, alig mocorog. Néha fészkelődik, nyomakodik, pár rugdalás és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!