Babát szeretnénk, melyik nap lenne a legjobb erre?
A kérdés, hogy mennyire rendszeresek a ciklusaid? Ha mindig 40 napra jön meg, akkor kb. tudsz kalkulálni. Érdemes lehet ovulációs tesztet használni, vagy mérni a hődet. Ezek a módszerek támpontot adnak ahhoz, hogy kb. mikor lehet a peteérésed. Peteéréskor lehetséges a megtermékenyítés, viszont van, akinek a ciklus elején, de hallottam már olyat is, hogy a ciklus végén volt peteérése. Érdemes figyelned a tested jelzéseit, pl. mellfeszülés, hasszurkálás stb.
Hogy mikor legyetek együtt? Mindig, amikor csak jól esik. Az ember hamar belefárad, ha csak gépszerűen bújik össze a párjával csak azért, hogy baba legyen.
Én is nemrég kezdtem figyelni a testemet, jó is, ha az ember tisztában van azzal, hogy mi zajlik benne és kb. mire számítson egy-egy ciklus során, de az együttléteket fontos, hogy ne ez határozza meg elsősorban. Szeressétek egymást odaadóan és amikor jól esik, bújjatok össze :)
Sok sikert!!!!! :)
Esetleg a hőmérőzést tudom javasolni, hogy megtudd van-e ovulációd ilyen rendszertelen ciklus mellett.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!