Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kizárólag UH segítségével meg...

Kizárólag UH segítségével meg lehet-e állapítani, hogy hanyadik hétben vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen a menstruációm, van, hogy hónapokig nem jön meg. Az elmúlt időszakban több gyanús jelet is tapasztaltam magamon, ezért csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Sajnos fogalmam sincs róla, hogy mikor eshettem teherbe. Ma megyek dokihoz, kérdésem, hogy az UH (vagy más vizsgálatok alapján) ő azért be tudja majd lőni, hogy hol tartok? Köszönöm.
2008. jún. 27. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A méretek alapján igen.

Én is ilyen szituban voltam. Mindig össze-vissza jött meg. Utolsó mensi szerint 7 hetesnek kellett volna lennem, amikor elsőzör mentem dokihoz, de méret alapján akkor csak 5 hetes voltam, szóval 2 hét tévesztésben voltunk. De mára ebből már csak 1 hét lett.

Szóval méret alapján meg tudja mondani, hogy hány hetes vagy.

2008. jún. 27. 08:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató :)
2008. jún. 27. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem az én dokim is a méretek alapján írt ki, mert az uolsó menstruáció szerinti számolás és a doki számolása között 3hét különbség van.
2008. jún. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!