Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem nő a pocakom?

Miért nem nő a pocakom?

Figyelt kérdés
34.hétben járok és kb 4 hete 1cm-t SE nőtt! Most 108cm már jó ideje! Miért?
2013. júl. 27. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen nő a pocak látványosan, a 34. hét körül nekem is "megállt" a látványos növekedésben. Ez nem azt jelenti, hogy a baba sem nő, ezen kár aggódni. Ha az uh méretek rendben vannak és a doki sem mondott semmit, akkor minden rendben van odabenn.

Amúgy én 38 hetes vagyok és gyakran látok kismamákat, akiknek 28 hetesen akkora a hasuk, mint az enyém :)

Ez nem feltétlenül jelent nagyobb babát, alkati kérdés is, kinek mekkora pocija van.

Függ attól is, milyen a hasfalad izomzata, mennyire vizesedsz, stb.

És zárásul annyit, hogy én az ismertségi körömben is nagyon sokszor tapasztaltam, hogy nagyobb hasban nem feltétlenül van nagy baba és "kicsi" pocakban is megfér egy négy kilós baba is :)

Boldog babavárást! 38 khm

2013. júl. 27. 14:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! Az adataival minden rendben volt a 33.heti uh szerint! Valóban igazad van mert az én babám se túl nagy!1800gr olt 1 hete.

Csak olyan fura hogy a pocim nem nő!Minden jót neked és könnyű szülést!!!!34hkm

2013. júl. 27. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia első vagyok, akkor meg pláne nincs miért :)

Pont az orvosom mondta, amikor aggódva kérdeztem, hogy nem kell minden babának 4 kilósnak lennie, majd megnőnek idekinn :)Csak manapság nagyobb babák születtek, de pl. 20 évvel ezelőtt a 2500 grammos babák számítottak átlagosnak.

Hidd el, a kis pociban is elfér a nagyobb baba is, ez nem attól függ! Inkább örüljünk neki, mert nekünk hamar vissza fog "menni" a hasunk szülés után legalább.

Kitartás ebben a melegben és élvezd ki ezt a pár hetet még, ami hátra van :)!

2013. júl. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!