Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem nő a pocakom?

Miért nem nő a pocakom?

Figyelt kérdés
22 hkm vagyok, de nem akar nőni a pocakom. A 3 héttel ezelőtti vizsgálatok szerint minden rendben van a babával, és mozog is elég intenzíven, de egyszerűen nem akar nőni a hasam. 180 cm magas vagyok, a hasamon szinte semmi felesleg sincs. Még csak épp egy picit nőtt a hasam, és azt is csak akkor lehet észrevenni ha háton fekszek, mert akkor púposodik ki. A köldökpiercing teljesen jól áll a hasamban még, és ha olyan ismerőssel találkozok aki nem tudja hogy babát várok akkor nem is mondja meg hogy terhes vagyok, csak mintha felszedtem volna pár kilót. Egyik ismerősöm most 27 hkm, és neki már 22. héten szépen gömbölyödött a pocak és egyértelmű volt hogy terhes.

2013. júl. 25. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:

szia,

en is 180 cm vagyok, nekem is folyton mondogattak 20-22 hetesen h: ahhoz kepest nem is nagy a hasam. alkati kerdes, h kinek mennyire fer el a baba, en ha fekszem, siman elmegyek picit pocisnak, csak a mozgas latszik kb :) ha allok mar viszont eleg nagy a hasam. masreszt pedig a 25-26. hettol kezdve no latvanyosan, mert a baba elkezdi a zsirparnakat noveszteni. ugyh amig a babaval mindenok, ne is foglalkozz vele :)

25 hkm

2013. júl. 25. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Húúú, élevzd ki mert egyik napról a másikra jól felduzzad majd a hasad. :-) Lehajolni sem fogsz tudni, örülj neki hogy most még kényelmes. :-)
2013. júl. 25. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is azok közt a kismamik között vagyok, aki nagyon várta azt, hogy nőjön már a poci, látszódjon meg ilyenek! :D Szerintem nincs olyan kismami, aki ne ezt várja, de ahogy nőtt és nőtt egyre nehezebb a mozgás, fokozott odafigyelés kell és a hajolgatás is kényelmetlen, néha már páromnak kell segítenie a cipőmet felvenni, annyira rossz érzés a hajolás. Hidd el fog az nőni, és hirtelen majd figyeld meg! :) Boldog babavárást :)
2013. júl. 25. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
ez alkati kérdés. Én ismerek olyat aki még szülés elött is eltudta volna palástolni egy bő pólóval, ne aggódj ha mozog tuti minden rendben van és azért biztos fog nőni. Egyik ismerősömnek már 9 hetesen látszott de utána nem nött 3 hónapig szinte semmit. Az utolsó két hónapban nőt meg igazán neki.
2013. júl. 25. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha kisebb hasad lesz legalább nem reped ki majd a bőröd.
2013. júl. 25. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
En is 180 vagyok es 22 hetes! Senki meg nem mondana, hogy terhes vagyok. Minden ismerosom cukkol vele, hogy biztos, hogy terhes vagy? Engem nagyon zavar (na nem az, hogy enyirre nem latszik, mert a kisasszony nagyon aktiv, hanem a beszolasok). Remelem minnel hamarbb elkezd noni es elmulik az aggodalmam. Nalam is a vizsgalatok szerint minden rendben van (multheten voltam), de azert en is aggodok. Boldog babavarst!
2013. júl. 25. 22:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Látom nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával. Nem fogom bánni ha nem lesz hatalmas hasam, (igaz a striák már elkezdtek kijönni, van 2 csíkom, de most fogok kakaóvajat venni hátha az segít) csak már jó lenne azért látni hogy terhes vagyok, nem csak "jóllakott" hasam van...:D
2013. júl. 26. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességemnél a 24 hét körül indult be. 21 hetesen mentem férjhez és nagyon szépen állt rajtam a ruha. Nem látszott semmi. Ne izgulj látszani fog. Én hidegen sajtolt olivaolajjal kentem a pocakom és nagyon szép maradt. Semmi stria. Hiú ábrándokat azért ne kergess mert ez nagyrészt genetika kérdése.
2013. júl. 27. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nyugi. Nem mindenkinek lesz nagy a pocakja...nekem az első lányommal olyan pici poci volt, hogy amikor mentem szülni, az ügyeletes doki kizavart, hogy mit álldogálok a szülőszobába, semmi keresni valóm ott...aztán jött az orvosom, és mondta a dokinak, hogy jó lenne ha nem küldene ki, mert már bő 3 ujjnyira kitágultam, nem szeretné ha a folyosón szülnék meg :D 2900 gr, és 51 cm lett a lányom. Szval ne aggódj. Boldog babavárást!!!
2013. aug. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!