Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány éves korig vállalnátok...

Hány éves korig vállalnátok be a 3. babát? Tehát mennyi az a korhatár amíg normális megszülni a 3. -t?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 13:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok ismét :) Kedves kérdező! Mikorra várod a 3. babát? Mi december 27-re vagyunk kiírva.
2013. júl. 29. 12:16
 22/28 anonim ***** válasza:
15!! 18-as vagyok. 100% 2..3..4.. gyerek mellet már nincsen! :D Vagy ha valamelyik anyuka társunk képes ilyenre az egy droid!Hirtelen az elmúlt fél órám--> kikapcsoltam a mosógépet,ki kellene teregetnem,de nyűglődött a kicsi,altattam.Elaludt,megszólalt a két nagy,éhesek.Tegnapi maradék rántott szelet felmelegít..pár szem krumplit megpucol,és kisüt.Elmosogatok...felhívom a férjemet mit főzzek ma? Örök kérdés..nap mint nap. Gyümölcs levest,de sokat,behűtve.Oh jeh! Azzal nincs sok baj.Barack kimagoz,leturmixol,felrakva..főzök.Öntöttem magamnak egy kávét,lehuppantam,és írok nektek pár sort még esznek a nagyok,de be is fejezem,mert kifut a levesem,amiért dühöngnék,mert most súroltam le a gáztűzhelyet. :D Így telnek a mindennapjaim 3 gyerek mellett már egy jó pár éve! ;)
2013. júl. 29. 13:50
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Köszönöm. Jó, hogy nem vagyok egyedül! A párod ezt megérti? (Mármint, ha valamivel nem végzel.) Mert az enyém 1x-1x előhozza a hipertiszta lakásokat, hogy más is képes rá! :) Sok erőt és kitartást kívánok még az elkövetkezendő jónéhány évre!
2013. júl. 29. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Soha ,egyszer sem szólt még meg a férjem,miért nincs kivasalva még a tegnap beszáradt ruha...vagy miért van ott a mosogatóban a gyerekek déli tányérja..stb.Van,hogy besegít valamibe,ha látja hogy el vagyok havazva.Szerencsés vagyok Vele,úgy hiszem. :)
2013. júl. 29. 14:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Valóban :)
2013. júl. 29. 15:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Pont a szülinapomra, márciusi baba lesz. Még nagyon az elején vagyunk. Nálunk is mindig minden rendetlen. A szobákat nagyrészt a gyerekek pakolják szét, a konyhában Apa főz, de akkor mindig minden szanaszét van. Állandó katasztrófa mindenhol. Most nyáron a gyerekekből egy homokozónyi homok szórodik ki. Sose 'kaptam ki' a férjemtől a kupiért. Csak azért szokott mérges lenni ha indulunk valahova és utolsó pillanatig pakolok, hogy kevesebb dolgom legyen ha hazaérünk. Tesóm szokott megszólni a kupi miatt, mert náluk szerinte mindig minden tuti. Persze nem azért mert havonta 2*takarítónő megy hozzájuk és egésznap nincsenek otthon. Szeretem őt de néha szívesen megosztanám vele, hogy 5 nap alatt aludtam 10 órát és a héten még az ő fiára is Én vigyázok. Ő nem tudja, hogy ketten vagyok :D mert nagyon kiborulna :( . Ő os szeretne még, de a férje nem szeretne és szegénykém bele van betegedve.
2013. júl. 31. 21:18
 27/28 A kérdező kommentje:
Mármint babát szeretne. Mindenkinek ment a zöld kéz. Ezen a dolgon nem szabad vitatkozni. Csak vélemények érdekelnek amiből mindekinek van saját, így nem unalmas az élet. Köszönöm aki eddig is írt.
2013. júl. 31. 21:22
 28/28 anonim ***** válasza:
31 évesen, 3 héttel ezelőtt szültem a 6. babánkat. Soha nem gondolkoztam korhatáron, bár azt sem gondoltam volna soha, hogy egyszer ennyi gyerekem lesz. Az élet írja a forgatókönyvet, mi csak eljátszuk a szerepeket.
2013. júl. 31. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!