Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szolnak bele más gyerekv...

Miért szolnak bele más gyerekvállalásába azok, akiknek közük nincs hozzá, maximum véleményük róla?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nekünk a férjemmel már van 4 gyönyörű, egészséges gyermekünk. Mivel én már elmúltam idén 40 éves, úgy gondoltuk, hogy szeretnénk még utoljára egy kisbabát vállalni. Mindegyik gyerekünk rendes nevelést kap, szerető családban él, és szerencsére anyagi tekintetben megengedhetjük magunknak, hogy még egy babát vállaljunk. Az egyetlen nehézség talán csak az lenne, hogy mivel 3 hálószobánk van, és már nem nagyon szeretnénk költözködni, vélhetően kissé szűkösen lennénk. Viszont azt gondolom, hogy minden egyéb tekintetben nagyon is jó helyen lenne nálunk egy baba. Mindössze azt nem értem, hogy akikkel megosztottuk ezt a tervünket, azok között miért vannak olyanok, akik nem csak, hogy a véleményüket mondják el, hanem egyenesen lehülyéznek minket, mintha tisztára elmebetegek lennénk. Azért csak nem ennyire elvetemült ez az elképzelés?
2013. júl. 26. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bocsi az elirasokért faradt vagyok és nem vettem észre
2013. júl. 26. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem,hogy miért kell az ilyen tervet megosztani másokkal?

Ez oké,nem tabu téma,de nem is olyan,amit mások orrára szokás kötni...

Mivel pont hogy Te is úgy gondolod,hogy jó helyen lenne még egy baba Nálatok,és hogy senkinek nincs joga leszólni,így okod sincs közölni senkivel,hogy akartok még egy gyermeket!

Mielőbbi pozi tesztet és jó egészséget!!

2013. júl. 26. 14:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, valójában tényleg a mi dolgunk, de attól még néha érdekes lehet mások véleményét hallani, és szintén időnként szerintem pont kívülállók véleménye lehet érdekes.
2013. júl. 26. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Akinek más a véleménye lepontozzák.....vicc a mai világ.....és sajnálom az ilyen embereket....

Ezt is le lehet :))

2013. júl. 26. 19:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso hozzaszolo,en biztos nem pontoztam le senkit,ugyhogy bevallom nem egeszen ertem a kommented,nekem magamnak is gyakran mas a velemenyem,.
2013. júl. 27. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!