30 hetes Ultrahangon pontosan mit néznek?
Gondolom a baba méreteit a magzatvíz mennyiségét méhlepény érettségét?De ezen kívül mire számítsak mennyi időt vesz igénybe?
Ugye nem "raknak"ki 3 perc alatt?
18 hetes UH már annyira régen volt alig várom hogy újra lássam a bébikét:)
Reggel megyek.
Hratulálok a kisfiúhoz!:-)
Nyugi, nekem is úgy elcs*szték ezzel a napomat, hogy csak na!
Egy képet sem kaphattam....bunkó!!!!
Annyira vártam rá....:/
Első vagyok!
4D-sen nekünk is mindent adnak és felkínálnak, de a kötelező ultrahangokon nem nagyon foglalkoznak velünk. Konkrétan két vizsgáló van, az egyik az, ahol megcsinálják a DVD felvételt, hogyha kéred, ez a Happynet egyik terme, ennél le a kalappal, LCD tv, színes uh-s fotók kitéve, nagyon kulturált. De ha nem kérsz DVD-t (velünk volt ilyen, mivel aznap mentünk 4D-sre), akkor sima kórházi szobába irányítanak és 5 perc az egész. A másik vizsgálóban sem húzzák az időt, ott is nagyon hamar letudják. :( De legalább a körülmények mások.
Kedves Kérdező!
Nagyon sajnálom. :( Meg tudom érteni a csalódottságot. Én azt javaslom így utólag, hogy a következőnél (még ugye kell lennie egy uh-nak), ha ide mész, akkor szólj, hogy lefotóznád a monitort. Nekem azt pl. szokták engedni, hogyha nem adnak fotót. (Mondjuk, volt rá példa, hogy közölték, hogy sietniük kell, nincs idő rá... az rosszul esett, de megpróbálkoztam azért.)
1.
Szió!
6 os válaszoló vagyok ez nagyon nagy szemétség hogy nem kaptál képet se pénzért se ingyen . Nekem nincs fogadott dokim és nem járok magánrendeléskre . Uzsoki kórházba járok kötelező ultrahangra. Miért nem mondtad hogy nincs fogadott orvosod , ügyeletes dokinál fogsz szülni ezért te külön nem jársz ultrahangra ahol kaphatsz képet.
Szemétség komolyan :(.
34+6 hkm
Igen pont ezaz hogy nincs fogadott dokim harmadik gyerek lesz nekem nincs 100 ezrem a dokinak.
És pont ezért lett volna jó ha kapok itt képet.
DE se 12 hetesen se 18 hetesen se most nem adtak.
Azt mondta a nő aki csinálta az UH-got hogy itt nem adnak senkinek.
De ez a fotós módszer nem rossz ötlet:)
Mikor lesz legközelebb UH?
36-38 hetesen.
Én voltam a 2.... Aki úgyszint 31 hetes.
Én nagyon félek...a baba bpd-je 29 héten is 7.2cm volt és most a 31 hétben is 7.3cm. Remélem egy rossz mérés...
Nagyon aggódom, a dokim azt momdta, hogy ne, mert ha minden más normál, akkor nincsen baj.
Valahogy úgy érzem, még mi dig nem megnyugtató.
Azt hoszem jövőhéten maszek uh-ra megyek:/
Hát igen lehet hogy jobb ha ha elmész maszekba..
De ne aggódj előre az sokat árthat.
Én meg pont hogy nagy babát várok előző kettő is 4 kilós lett és a doki szerint meg az eddigi méretek alapján őis nagy lesz.
Mindenesetre nyugodj meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!