Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes Ultrahangon pontosan...

Timcsikusz kérdése:

30 hetes Ultrahangon pontosan mit néznek?

Figyelt kérdés

Gondolom a baba méreteit a magzatvíz mennyiségét méhlepény érettségét?De ezen kívül mire számítsak mennyi időt vesz igénybe?

Ugye nem "raknak"ki 3 perc alatt?

18 hetes UH már annyira régen volt alig várom hogy újra lássam a bébikét:)

Reggel megyek.

2013. júl. 25. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hratulálok a kisfiúhoz!:-)

Nyugi, nekem is úgy elcs*szték ezzel a napomat, hogy csak na!

Egy képet sem kaphattam....bunkó!!!!

Annyira vártam rá....:/

2013. júl. 26. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

4D-sen nekünk is mindent adnak és felkínálnak, de a kötelező ultrahangokon nem nagyon foglalkoznak velünk. Konkrétan két vizsgáló van, az egyik az, ahol megcsinálják a DVD felvételt, hogyha kéred, ez a Happynet egyik terme, ennél le a kalappal, LCD tv, színes uh-s fotók kitéve, nagyon kulturált. De ha nem kérsz DVD-t (velünk volt ilyen, mivel aznap mentünk 4D-sre), akkor sima kórházi szobába irányítanak és 5 perc az egész. A másik vizsgálóban sem húzzák az időt, ott is nagyon hamar letudják. :( De legalább a körülmények mások.

2013. júl. 26. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon sajnálom. :( Meg tudom érteni a csalódottságot. Én azt javaslom így utólag, hogy a következőnél (még ugye kell lennie egy uh-nak), ha ide mész, akkor szólj, hogy lefotóznád a monitort. Nekem azt pl. szokták engedni, hogyha nem adnak fotót. (Mondjuk, volt rá példa, hogy közölték, hogy sietniük kell, nincs idő rá... az rosszul esett, de megpróbálkoztam azért.)

1.

2013. júl. 26. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Szió!

6 os válaszoló vagyok ez nagyon nagy szemétség hogy nem kaptál képet se pénzért se ingyen . Nekem nincs fogadott dokim és nem járok magánrendeléskre . Uzsoki kórházba járok kötelező ultrahangra. Miért nem mondtad hogy nincs fogadott orvosod , ügyeletes dokinál fogsz szülni ezért te külön nem jársz ultrahangra ahol kaphatsz képet.

Szemétség komolyan :(.

34+6 hkm

2013. júl. 27. 09:51
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen pont ezaz hogy nincs fogadott dokim harmadik gyerek lesz nekem nincs 100 ezrem a dokinak.

És pont ezért lett volna jó ha kapok itt képet.

DE se 12 hetesen se 18 hetesen se most nem adtak.

Azt mondta a nő aki csinálta az UH-got hogy itt nem adnak senkinek.

De ez a fotós módszer nem rossz ötlet:)

Mikor lesz legközelebb UH?

2013. júl. 27. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:

36-38 hetesen.

Én voltam a 2.... Aki úgyszint 31 hetes.

Én nagyon félek...a baba bpd-je 29 héten is 7.2cm volt és most a 31 hétben is 7.3cm. Remélem egy rossz mérés...

Nagyon aggódom, a dokim azt momdta, hogy ne, mert ha minden más normál, akkor nincsen baj.

Valahogy úgy érzem, még mi dig nem megnyugtató.

Azt hoszem jövőhéten maszek uh-ra megyek:/

2013. júl. 27. 12:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát igen lehet hogy jobb ha ha elmész maszekba..

De ne aggódj előre az sokat árthat.

Én meg pont hogy nagy babát várok előző kettő is 4 kilós lett és a doki szerint meg az eddigi méretek alapján őis nagy lesz.

Mindenesetre nyugodj meg:)

2013. júl. 29. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!