Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha semmihez nincs...

Normális, ha semmihez nincs kedvem, fáradt vagyok? 39 hkm

Figyelt kérdés
Semmi fészekrakó ösztön, egész nap aludnék, éjszaka persze nem tudok. Még az ülés is fáraszt. Pedig nem vagyok egy lusta ember. Ez olyan idegesítö. Normális ez?
2013. júl. 25. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az! Ráadásul ilyen időben...
2013. júl. 25. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 39 hetes vagyok és már nagyon nem bírom, pedig az első terhességnél ilyenkor ugyan nem voltam túl jól, de rohangáltam, tele voltam energiával. Most csak fekszem,m egyszerűen semmire nincs erőm. Van segítségem, így nem kell takarítani vagy ilyesmi, de akkor is lenne itthon munka nap mint nap a 2 évesem miatt. Kaját is vagy hoznak vagy rendelek étteremből. Én is feküdnék, aludnék egész nap. Lehet a meleg, a telihold, a frontok is közrejétszanak ebben, nem tudom.
2013. júl. 25. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves 39 hetes, ilyenkor már minden "tüneted" normális. Még jó, hogy fáradékonyabb vagy. Pihenj, nemsokáig teheted :)
2013. júl. 25. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
En ugyan meg 36 hetes vagyok,de par napja ram tort szinten ez a faradtsag..Semmit nincs kedvem csinalni.Csak ugy vagyok minden nap.Es nagyon idegesito,mert nekem segitsegem nincs es meg lenne mit csinalnom.De nincs kedvem.Szeretek szamitogepen jatszani es meg ahoz sincs kedvem,csak ulok a baberjaimon...Es a ferjem meg el van kepedve es szegeny nem erti hogy miert vagyok ilyen..Remelem elmulik es be tudom fejezni a teendoimet..
2013. júl. 25. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális, már nagyon a végén vagy. Én még csak a 34.hétben vagyok, de pont tegnap jegyezte meg a párom hogy jól belustultál...hát erre mit mondjak, nekem is alig van kedvem bármihez is, nálunk iszonyatosan meleg van amit nehezen viselek, éjszaka én is rosszul alszok. Várom már nagyon hogy megszülessen a babánk, pihenj sokat, már nem sok van hátra, könnyű szülést kivánok neked!
2013. júl. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!